Sünnet Ağrısı
48 görüntüleme
A
Ayşegül Ç.
14 Temmuz 2025 05:10
3 aylık. Perşembe günü dikişli sünnet oldu. Bugün oldu hala ağlıyor uyku yok beslenme yok doğru düzgün. Krem ver şurubu veriyorum. Şişlik de yok kızarıklık var hafifde morarma. Normal mı ne kadar sürer bu ağrılar. Ne yapmak lazım. Perişan olduk
A
Asli B.
14 Temmuz 2025 19:28
Sünnet bölgesini korumak için bir şey yapıyor musunuz? Karton bardak falan koymuyorsanız belki bez değdikçe canı yanıyordur?

Nisa N. M.
İlk ve Acil Bakım Teknikeri
14 Temmuz 2025 19:30
Biz de 3 aylıkken yaptırdık karton bardak koyduğum sürece ki 1 hafta kullandım hiç sorun olmadı. Bir numara bezle karton bardağında yüksek keserek koydum hep. Bir kere kakası pipisine değdiğinde çok çok ağlamıştı. Belki sizinki de Aslı hanımın da dediği gibi bundan ötürüdür.
C
Cennet K.
14 Temmuz 2025 19:31
Bizimde dikişli olmuştu ilk zamanlar çişini yaparken ağlıyordu ya da altını değiştirirken ağlıyordu karton bardak ve doktorumuzun verdiği kremleri kullanıyorduk 3-4 gün içinde ağlaması geçmişti birde suya oturtmuştuk biz rahatlaması için sünnet doktorunuza yazabilme ihtimaliniz varsa yazın isterseniz ya da acaba sünnet olurken çokmu korktu ondan kaynaklımı acaba ama ilk aklıma gelen çişini yaparken yanıyor acıyordur yinede doktora danışın enfeksiyonda olabilir hassas dönemde şuan sonuçta bebeğiniz❤️
A
Ayşegül Ç.
14 Temmuz 2025 20:36
Bardak kullanma dedi doktor. Başka bi doktora gösterdim iyileşir normal dedi. Bezi zaten büyük kullanıyorum. Bardak koymadığuma pişman oldum Bugün daha iyi sanki bakalım geçecek inşallah 😢