Sünnet Ağrısı
116 görüntüleme
L
Latife
1 Temmuz 2025 08:51
Bebeğim 5.5 aylık 3 gün önce sünnet oldu uyku uyumak istemiyor, gündüzleri ve geceleri yarım saatte uyanıyor uykuya dalarken aşırı şiddetli ağlıyor yatak odasına bile girmek istemiyor. Sünnet yarası iyileşmeye başladı yavaş yavaş ama bebeğim düzelmedi aksine daha kötüye gidiyor yanlış giden bir şey mi var acaba ağrısı olabilir diye yarım ölçek calpol verdim etki etmiyor
A
Alara A.
1 Temmuz 2025 10:06
Benim oğlum 8 aylık sünnet oldu sadece bir gün ağrı çekti doktorumuz da dedi 2. Gün ağrısı olabilir ağrısı olmadan ağrı kesici verme ama 3. Gün çok nadir ağrısı olur çoğu bebekte ne çocuklarda görülmez demişti. Korkmuş olabilir bizimkide yaklaşık 1 hafta kadar altını değiştirirken çok sıkıntı çıkarmıştı bize benim düşüncem ağrı değil korku. Geçmiş olsun
M
Melike A. ..
1 Temmuz 2025 11:24
Genel anestezi ile olduysa onunda etkisi olabilir
L
Latife
1 Temmuz 2025 16:11
Loksl anestezi oldu ama ellerini ayaklarını tutarken çok korktu atlatamıyor sürekli ağlıyor kucağımdan inmiyor
M
Melike A. ..
3 Temmuz 2025 09:48
Benim oğlumda 4ay 13günlükken oldu ama hiç sorun yaşamadık çok şükür aşırı hareketli olmasına rağmen sünnet olmamış gibiydi şişme falan var mı acaba gözünüze farklı gelen bi görüntü
L
Latife
4 Temmuz 2025 06:50
Hayır şişlik yok normal görünüyor kızarıklık var ama günden güne hafifliyor
M
Melike A. ..
4 Temmuz 2025 18:14
Suya oturma banyosu yaptınız mı acaba o da işe yarayabilir