Sünnet
239 görüntüleme

Yeşim ..
26 Temmuz 2026 20:01
Merhaba bebeğim 4.5 aylık 6. Ayda sünnet yaptırmayı düşünüyoruz Antalya da önereceğiniz bir doktor var mı
A
Ayşe N. ..
26 Temmuz 2026 20:06
Ufak tavsiyem 6. Ayı beklemeyin hareketlenmeye başladığında çok zor oluyor ne kadar erken o kadar iyi. Oğlumu 4 aylıkken sünnet yaptırdık o zaman bile geç kaldığımı düşündüm

Yeşim ..
26 Temmuz 2026 20:08
Havalar sıcak diye beklemeyi düşünüyordum ama konuştuğum herkes aynı fikirde iyi bir doktor bulup yaptırırım belki bende
A
Ayse
26 Temmuz 2026 21:32
Surekli dönmeye ve hareketlenmeye baslamadan bence de hemen yaptirin. 52 gunlukken yaptirdik biz , verdigim en dogru kararmis. Ne oglum bi sey anladi ne de biz. 3-4 gunde gecti gitti. Cok cabuk iyilesti yarasi da
N
Nigar I.
26 Temmuz 2026 21:52
Benim bebegim suan 6 aylik bu ay dr kontrolune gidicez 40 i ciktiginda gitmisdik dogum odemi oldugu icin beklememizi soyledi bakalim simdi uygun gorurse sunnet yaptiracagiz. Dr 2-5 yas arasi onermedi bana kalirsa 5 yastan sonra yaptirin dedi ama bence ne kadar erken o kadar iyi

Derya ç.
26 Temmuz 2026 21:54
Bizde hangi Dr sorduysak dedikleri cvp acele etmeyin sebebi bebeğinizin kilosu eğer kilolu bebek ise 8. Ve 10. Ayı bekleyin tombiş bebekler ikinci kez sünnet olmak zorunda kalıyor..Doğru şekilde sünnet edilemiyor.Ve araştırdım doğruymuş bir çok kişi tekrardan yapmış et az alınıyo nasılki bebek gelişimi bu aylarda yavaş kilo alınca deri üstüne sarkıp kapatıyormuş..Bir araştırın derim benim oğlum 9. Ayda 9 aylık olucak Ozaman düşünüyorum
B
Büşra K.
26 Temmuz 2026 21:55
Ben çocuğumu doktora götürdüğümde (2 aylık şuan) daha çok küçük 2 yaşını bekle dedi ama bende yaptırmak istiyorum. Doktor bekle deyince insan şüpheye düşüyor kafam karışmadı değil
S
Songül B.
26 Temmuz 2026 21:56
Merhabalar bebeğimi 4 aylıkken sünnet yaptırmış bir anneyim ve hayatım da verdiğim en iyi kararlardan biri çnkü bir gece cekti daha doğrusu 4 5 saat onun dısında normale döndük herseyimiz geüzel geçti . Ama o ilk 3 4 saat cocugum zorlandı ilk çişte ve snrasında kullanılan sakinleştirici ilaç gaz yaptı onun dışında hersey iyiydi sarıkantoron yagı kullanın baska bseye gerrk yok zatn doktorunuzu dinleyin ✨🙏🏻
S
Songül B.
26 Temmuz 2026 21:57
Birde cock cerrahisinde yaptırın işleminizi önerim 🫠
H
Hatice K.
27 Temmuz 2026 08:13
biz 3 yıl önce ersin arıoğlunda yaptırmıştık

Yeşim ..
22 Ağustos 2026 14:48
Dün sünnet yaptırdım ilk gün çok zordu hem bebeğim için hem benim için, bugün şişliği var buda bende tedirginlik yarattı , ama bugün düne göre daha iyi. Fucadin krem verdi doktorumuz sizler ne yaptınız iyileşme sürecinde
S
Songül B.
26 Ağustos 2026 22:59
Dün sünnet yaptırdım ilk gün çok zordu hem bebeğim için hem benim için, bugün şişliği var buda bende tedirginlik yarattı , ama bugün düne göre daha iyi. Fucadin krem verdi doktorumuz sizler ne yaptınız iyileşme sürecinde

Yeşim ..
27 Ağustos 2026 06:39
Sarı kantoron yagı cok iiyi geliyor bitkisel kırmızı renk olan deneyin doktor öneride bulunmştu
Yükleniyor...