Sünnet

56 görüntüleme
D

Dilan A.

29 Haziran 2026 21:09
Oğlum 19 aylık bugün sünnet oldu çok ağlıyor. Karton bardak kesip koydum asla kabul etmedi çekiştirdi bende ince dolap poşetini iki kat yapıp üstüne koydum bezi geniş bağladım fakat çok ağlıyor idrarını yapınca ne yapmalıyım
B

Büşra ..

Premium Üye
29 Haziran 2026 21:41
Buzdolabı poşeti çok steril olmayabilir yalnız. O bölge şu an çok hassas ve yara, doktorumuz bize antibiyotikli krem yazmıştı onu bolca döküp üzerine yanlarını kestiğimiz küçük kahve bardaklarından koymuştum rahat atlatmıştık. Ağrı için ise 4 saatte bir ağrı kesici şurup vermiştik. Geçmiş olsun 💐
D

Dilan A.

29 Haziran 2026 21:45
Teşekkürler覆
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
29 Haziran 2026 22:19
Buzdolabı poşeti hava almayacağı için yara iyilesmesini geciktirecektir. Ve temas edeceği için canı yanar.
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
29 Haziran 2026 22:21
Ayşe Şahin
Buzdolabı poşeti hava almayacağı için yara iyilesmesini geciktirecektir. Ve temas edeceği için canı yanar.
Kahve bardağı yada pipisini içine alacak plastik birsey kapağı koyun. Biz küçük yaptırdığımız için tıraş köpüğü kapağının üzerini hava alsın diye delip 1 hafta onu kullanmistim
D

Dilan A.

29 Haziran 2026 23:45
Teşekkürler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir