Sünnet

132 görüntüleme

M. Ş.

1 Haziran 2026 16:23
Sünnet için ideal zaman nedir?
Sibel Y.

Sibel Y.

1 Haziran 2026 16:33
Dört aylıkken bence ideal

M. Ş.

1 Haziran 2026 16:48
Sibel Yılmazer
Dört aylıkken bence ideal
Yapışma olduğu söyleniyor erken olunca ama 4 aylık erken bir zaman mı peki
R

Rümeysa M.

1 Haziran 2026 17:02
Ben 3 aylıkken yaptırdım ve cok rahat ettim , henüz çok hareketlenmemiş ve dönmemiş oluyor bu vesileyle de ağrısı vs olmadı iyileşme süreci daha hızlıydı. Yapısma vs de olmadı , doktorunuzdan rutin kontrollerinde fikir alabilirsiniz benim doktorum önermişti o şekilde yaptırdım

M. Ş.

1 Haziran 2026 17:06
Rümeysa Melayim
Ben 3 aylıkken yaptırdım ve cok rahat ettim , henüz çok hareketlenmemiş ve dönmemiş oluyor bu vesileyle de ağrısı vs olmadı iyileşme süreci daha hızlıydı. Yapısma vs de olmadı , doktorunuzdan rutin kontrollerinde fikir alabilirsiniz benim doktorum önermişti o şekilde yaptırdım
Teşekkürler rümeysa hanım oğlunuz şu an kaç yaşında
Sibel Y.

Sibel Y.

1 Haziran 2026 17:13
Melike Şahan
Yapışma olduğu söyleniyor erken olunca ama 4 aylık erken bir zaman mı peki
Ben oğlum dört aylıkken sünnet yaptırdım tam dönemiyordu ve kucakta olduğu için iyleşme süreci hızlı oldu bir haftada da eski düzenimize döndük

M. Ş.

1 Haziran 2026 17:33
Sibel Yılmazer
Ben oğlum dört aylıkken sünnet yaptırdım tam dönemiyordu ve kucakta olduğu için iyleşme süreci hızlı oldu bir haftada da eski düzenimize döndük
Ah çok güzel  biz biraz geç kaldık 1 yaşında şu an
Sibel Y.

Sibel Y.

1 Haziran 2026 17:40
Melike Şahan
Ah çok güzel  biz biraz geç kaldık 1 yaşında şu an
Hareketli bir dönemde olduğunuz için ve acı eşiği ilk çişte Ağrı hissetme süreci daha fazla olur ama ilk üç günü güzel yönetir kontrol altında tutarsanız rahat geçer umarım Osman hoca travma olmasın çocuklarda diye bir yaşı önermiyordu yanlış hatırlamıyorsam
B

Banu ..

1 Haziran 2026 17:49
Doktorumuz ya 90 güne kadar olabilir ya da 7 yaşında demişti. 7 yaş için ise etrafınızdakileri uyarırsanız çocukta travma yaratmadan halledilebilir diye. 3 aylıkken yaptırdım bir hafta bile sürmedi iyileşmesi herhangi bir sorun yaşamadık.Dönme sürünme vs baslamadan daha rahat yönetiliyor süreç

M. Ş.

1 Haziran 2026 23:20
Sibel Yılmazer
Hareketli bir dönemde olduğunuz için ve acı eşiği ilk çişte Ağrı hissetme süreci daha fazla olur ama ilk üç günü güzel yönetir kontrol altında tutarsanız rahat geçer umarım Osman hoca travma olmasın çocuklarda diye bir yaşı önermiyordu yanlış hatırlamıyorsam
Anladım teşekkür

M. Ş.

1 Haziran 2026 23:21
Banu
Doktorumuz ya 90 güne kadar olabilir ya da 7 yaşında demişti. 7 yaş için ise etrafınızdakileri uyarırsanız çocukta travma yaratmadan halledilebilir diye. 3 aylıkken yaptırdım bir hafta bile sürmedi iyileşmesi herhangi bir sorun yaşamadık.Dönme sürünme vs baslamadan daha rahat yönetiliyor süreç
Evet çocuk hareketlenmeden olsa çok daha iyi olurdu sizin adınıza sevindim teşekkür ederim banu hanım biz biraz geç kaldık maalesef
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir