Sünnet
132 görüntüleme
M. Ş.
1 Haziran 2026 16:23
Sünnet için ideal zaman nedir?

Sibel Y.
1 Haziran 2026 16:33
Dört aylıkken bence ideal
M. Ş.
1 Haziran 2026 16:48
Dört aylıkken bence ideal
R
Rümeysa M.
1 Haziran 2026 17:02
Ben 3 aylıkken yaptırdım ve cok rahat ettim , henüz çok hareketlenmemiş ve dönmemiş oluyor bu vesileyle de ağrısı vs olmadı iyileşme süreci daha hızlıydı. Yapısma vs de olmadı , doktorunuzdan rutin kontrollerinde fikir alabilirsiniz benim doktorum önermişti o şekilde yaptırdım
M. Ş.
1 Haziran 2026 17:06
Ben 3 aylıkken yaptırdım ve cok rahat ettim , henüz çok hareketlenmemiş ve dönmemiş oluyor bu vesileyle de ağrısı vs olmadı iyileşme süreci daha hızlıydı. Yapısma vs de olmadı , doktorunuzdan rutin kontrollerinde fikir alabilirsiniz benim doktorum önermişti o şekilde yaptırdım

Sibel Y.
1 Haziran 2026 17:13
Yapışma olduğu söyleniyor erken olunca ama 4 aylık erken bir zaman mı peki
M. Ş.
1 Haziran 2026 17:33
Ben oğlum dört aylıkken sünnet yaptırdım tam dönemiyordu ve kucakta olduğu için iyleşme süreci hızlı oldu bir haftada da eski düzenimize döndük

Sibel Y.
1 Haziran 2026 17:40
Ah çok güzel biz biraz geç kaldık 1 yaşında şu an
B
Banu ..
1 Haziran 2026 17:49
Doktorumuz ya 90 güne kadar olabilir ya da 7 yaşında demişti. 7 yaş için ise etrafınızdakileri uyarırsanız çocukta travma yaratmadan halledilebilir diye. 3 aylıkken yaptırdım bir hafta bile sürmedi iyileşmesi herhangi bir sorun yaşamadık.Dönme sürünme vs baslamadan daha rahat yönetiliyor süreç
M. Ş.
1 Haziran 2026 23:20
Hareketli bir dönemde olduğunuz için ve acı eşiği ilk çişte Ağrı hissetme süreci daha fazla olur ama ilk üç günü güzel yönetir kontrol altında tutarsanız rahat geçer umarım Osman hoca travma olmasın çocuklarda diye bir yaşı önermiyordu yanlış hatırlamıyorsam
M. Ş.
1 Haziran 2026 23:21
Doktorumuz ya 90 güne kadar olabilir ya da 7 yaşında demişti. 7 yaş için ise etrafınızdakileri uyarırsanız çocukta travma yaratmadan halledilebilir diye. 3 aylıkken yaptırdım bir hafta bile sürmedi iyileşmesi herhangi bir sorun yaşamadık.Dönme sürünme vs baslamadan daha rahat yönetiliyor süreç
Yükleniyor...