Sünnet

85 görüntüleme
S

Sibel Y.

11 Mayıs 2026 14:42
altı aya bir hafta kaldı sünnet yaptırsam neler yaşarım süreç nasıl oluyor ?
E

Emine K.

11 Mayıs 2026 15:07
Ben 5 ay 11 günlükken yaptırdım şimdi iyiki aradan çıkmış diyorum büyüyünce daha zor şuan 10 aylık yerinde durmuyor ki nasıl olurdu bilmiyorum genel anestezi verilsin istemedim o yüzden küçükken yaptırdım süreç o kadar kolaydı ki ben gözümde büyütmüşüm
N

Nagihan Ç.

11 Mayıs 2026 15:20
Emine Kb
Ben 5 ay 11 günlükken yaptırdım şimdi iyiki aradan çıkmış diyorum büyüyünce daha zor şuan 10 aylık yerinde durmuyor ki nasıl olurdu bilmiyorum genel anestezi verilsin istemedim o yüzden küçükken yaptırdım süreç o kadar kolaydı ki ben gözümde büyütmüşüm
Özel hastane de mi yaptırdınız
E

Emine K.

11 Mayıs 2026 15:31
Evet özel bir klinikte
E

Eliff

11 Mayıs 2026 15:51
Biz 3 aylıkken yaptırdık tabi şimdi iyiki o zaman yaptırmışız diyoruz şimdi yerinde durmuyor ama o zaman çok ağladı zordu anestezi etkisi geçince. Bardak çok işe yaradı 2 hafta taktım agrıkesici, verilen kremler sık sık havalandırmalarla atlattık.
S

Sibel Y.

11 Mayıs 2026 18:12
@Emine Kb kaç günde iyileşti bebeğim çok hareketli bi bebek ne gibi durumlar yaşadınız
E

Emine K.

12 Mayıs 2026 07:05
Sibel Yılmaztürk
@Emine Kb kaç günde iyileşti bebeğim çok hareketli bi bebek ne gibi durumlar yaşadınız
İnanın 3 4 gün sürüyor 3 gün bardak kesip koyduk kantaron yağı ve doktorun dediği bir krem vardı dönüşümlü onu kullandık [4.gün](4.gün) biraz tuz attığımız suda oturma banyosu yaptık 1 2 dakika kadar dikişlerin düştüğünü ben anlamadım bile o da ilk 2 gün ağladı
S

Sibel Y.

12 Mayıs 2026 10:44
@Emine Kb anladım çok teşekkür ederim yanıtınız için 💐
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir