Sünnet

81 görüntüleme
N

Nermin Ç. ..

3 Nisan 2026 23:12
Merhaba 9 aylık oğlum yarın sünnet olacak öncelikle merak ettiğim bardak koyma devam ediyor mu sünnetten sonra sünnet sonrası bakım içinde önerilerinizi bekliyorum 🙏
A

Ayşe Ş. ..

3 Nisan 2026 23:39
Bardak yada başka şeyler evet devam. Bizim doktorumuz tıraş köpüğü kapağı istedi geniş olanlardan. Üzerini deldik hava alsın diye. Taktık sıkıca kapattık bezini. Kakası falan bulaşıyor ister istemez batikon ile temizledim. Eldiven kullandım bakım esnasında. Carpol varsa evde önceden açılmış 15 gün geçti ise yenisini alın. Etkisi az oluyor yoksa. İlk 3 gün çok zor ve ağrılı oldu sonrası geçiyor bir şekilde. Biz eşimle baktık 3 gün. Yardım edecek bir varsa ne ala ama kimse yoksa yaptırmayın. Şimdi en hareketli zamanı durmuyor canı yanıyor. En azından dur dedimmi anlayacak olmalı bence 3 gün nasıl geçti Allah bilir çık pişman oldum.
R

Rabia Ç.

3 Nisan 2026 23:42
Bize karton bardak dedi ilk gün koymamızın yeterli olacağını söyledi ben kendim 2 gün koydum kolay atlatmıştık çok şükür
E

Eliff

3 Nisan 2026 23:44
Ben 10 gün bardak koydum çok faydasını gördük çarpmalara beze değmesini engelliyor. verilen kremleri düzenli kullanım ve sürekli havalandırma yapın
C

Cnsubozz

3 Nisan 2026 23:45
Ben de karton bardak koymuştum iki gün iki beden büyük bez takmıştık
A

Ayşegül T.

4 Nisan 2026 00:47
Bir hafta bardağı ikili olacak şekilde kestim sonra bıraktık çok memnun kaldım 3 aylık oğlumu yeni sünnet ettirdim bez değiştirme sıklığını normalde olandan daha fazla yaparsan kontrollü gidersin bunun yanı sıra doktorunun onerdigi krem ve uygulamanı istediği şeylere dikkat etmek bunların yanında çok memnun kaldığım şey kantaron yağı tavsiye ederim
N

Nur K. ..

4 Nisan 2026 00:51
Ben bol bol zeytinyağ sürüp sargı beziyle üstünü kapattım çok faydasını gördüm çok çabuk toparladı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir