Sünnet

124 görüntüleme
R

Rabia K. ..

16 Mart 2026 17:45
Devlet hastanesinde sünnet yaptıran var mı acaba süreçle ilgili bilgi verebilecek olan varsa sevinirim
Özlem S.

Özlem S.

16 Mart 2026 17:58
Ben devlet hastanesinde yaptırdım girdi 30dk sonra çıktı 1 2 saat gözetim altında tuttular ve çıkıp eve geldik. Lokal anestezi ile bölgeyi uyuşturup az miktarda genel anestezide vermişlerdi ayakları durmazsa diye. 6 aylıkken yaptırdık biz. Çıktığı zaman 40dk emzirme dediler o zaman çok ağladı kimse susturamadı ama karnı doyduktan sonra hiç bişe olmamış gibiydi.
N

Necibe N. Ç.

16 Mart 2026 18:27
Bende devlet hastanesinde yaptırdım çocuk cerrahi bölümünde bebeğim 3,5 aylıktı lokal anestezi yaptırdık 15 20 dakika içinde çıkıp geldi 5 dakika sonra emzirebilirsin dediler sonra 2 saat gözetim altındaydı doktorumuz evde yapabilecek uygulamarı anlatmıştı duruma göre hareket edip iyileşti
R

Rabia K. ..

16 Mart 2026 18:39

Özlem Sabuncu

Ben devlet hastanesinde yaptırdım girdi 30dk sonra çıktı 1 2 saat gözetim altında tuttular ve çıkıp eve geldik. Lokal anestezi ile bölgeyi uyuşturup az miktarda genel anestezide vermişlerdi ayakları durmazsa diye. 6 aylıkken yaptırdık biz. Çıktığı zaman 40dk emzirme dediler o zaman çok ağladı kimse susturamadı ama karnı doyduktan sonra hiç bişe olmamış gibiydi.

Bende aç kalması durumdan korkuyorum bebeğim durmuyor pek çok sıcak olmadan yaptıralım istiyoruz 5 buçuk aylık şuan teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
R

Rabia K. ..

16 Mart 2026 18:40

Necibe Nur Çay

Bende devlet hastanesinde yaptırdım çocuk cerrahi bölümünde bebeğim 3,5 aylıktı lokal anestezi yaptırdık 15 20 dakika içinde çıkıp geldi 5 dakika sonra emzirebilirsin dediler sonra 2 saat gözetim altındaydı doktorumuz evde yapabilecek uygulamarı anlatmıştı duruma göre hareket edip iyileşti

Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için genel anestezi yapılıyor sandım o biraz korkutmuştu ama içim rahatladı şuan
N

Necibe N. Ç.

17 Mart 2026 01:09

Rabia K.

Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için genel anestezi yapılıyor sandım o biraz korkutmuştu ama içim rahatladı şuan

6 aya kadar lokal yapılıyor diye biliyorum
S

Ssssss

17 Mart 2026 11:47
hangi ilde yaşıyorsunuz
S

Ssssss

17 Mart 2026 11:48
Biz görüştük 5 yaş üstüne genel anestezi kesin yapılıyor ama siz tercihen ben genel aneztezi ile yaptırmak istiyorum derseniz antalya şehir hastanesi yapıyor lokal anestezi isterseniz antalya devlet hastanesi yapıyor
S

Ssssss

17 Mart 2026 11:48
Hastanelere sorun doktorlarıyla görüşüp bilgi alın çünkü her ilde aynı sistem yok
Özlem S.

Özlem S.

17 Mart 2026 12:49

Rabia K.

Bende aç kalması durumdan korkuyorum bebeğim durmuyor pek çok sıcak olmadan yaptıralım istiyoruz 5 buçuk aylık şuan teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Anestezi için hastaneden hastaneye değişiyor, ben Adana'da yaptırdım. Yaz gelmeden yaptırmanız bencede çok iyi olur 🌸
R

Rabia K. ..

17 Mart 2026 12:56

Özlem Sabuncu

Anestezi için hastaneden hastaneye değişiyor, ben Adana'da yaptırdım. Yaz gelmeden yaptırmanız bencede çok iyi olur 

Hatay'da yaptıracağım bende inşallah lokal olur
R

Rabia K. ..

17 Mart 2026 12:57

Ssssss

Biz görüştük 5 yaş üstüne genel anestezi kesin yapılıyor ama siz tercihen ben genel aneztezi ile yaptırmak istiyorum derseniz antalya şehir hastanesi yapıyor lokal anestezi isterseniz antalya devlet hastanesi yapıyor

Hatay'da yaptıracağım ben küçük daha bebeğim lokal olur inşallah artık götürünce öğreneceğim teşekkür ederim Bilgi için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir