Sünnet
124 görüntüleme
R
Rabia K. ..
16 Mart 2026 17:45
Devlet hastanesinde sünnet yaptıran var mı acaba süreçle ilgili bilgi verebilecek olan varsa sevinirim

Özlem S.
16 Mart 2026 17:58
Ben devlet hastanesinde yaptırdım girdi 30dk sonra çıktı 1 2 saat gözetim altında tuttular ve çıkıp eve geldik. Lokal anestezi ile bölgeyi uyuşturup az miktarda genel anestezide vermişlerdi ayakları durmazsa diye. 6 aylıkken yaptırdık biz. Çıktığı zaman 40dk emzirme dediler o zaman çok ağladı kimse susturamadı ama karnı doyduktan sonra hiç bişe olmamış gibiydi.
N
Necibe N. Ç.
16 Mart 2026 18:27
Bende devlet hastanesinde yaptırdım çocuk cerrahi bölümünde bebeğim 3,5 aylıktı lokal anestezi yaptırdık 15 20 dakika içinde çıkıp geldi 5 dakika sonra emzirebilirsin dediler sonra 2 saat gözetim altındaydı doktorumuz evde yapabilecek uygulamarı anlatmıştı duruma göre hareket edip iyileşti
R
Rabia K. ..
16 Mart 2026 18:39
Ben devlet hastanesinde yaptırdım girdi 30dk sonra çıktı 1 2 saat gözetim altında tuttular ve çıkıp eve geldik. Lokal anestezi ile bölgeyi uyuşturup az miktarda genel anestezide vermişlerdi ayakları durmazsa diye. 6 aylıkken yaptırdık biz. Çıktığı zaman 40dk emzirme dediler o zaman çok ağladı kimse susturamadı ama karnı doyduktan sonra hiç bişe olmamış gibiydi.
R
Rabia K. ..
16 Mart 2026 18:40
Bende devlet hastanesinde yaptırdım çocuk cerrahi bölümünde bebeğim 3,5 aylıktı lokal anestezi yaptırdık 15 20 dakika içinde çıkıp geldi 5 dakika sonra emzirebilirsin dediler sonra 2 saat gözetim altındaydı doktorumuz evde yapabilecek uygulamarı anlatmıştı duruma göre hareket edip iyileşti
N
Necibe N. Ç.
17 Mart 2026 01:09
Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için genel anestezi yapılıyor sandım o biraz korkutmuştu ama içim rahatladı şuan
S
Ssssss
17 Mart 2026 11:47
hangi ilde yaşıyorsunuz
S
Ssssss
17 Mart 2026 11:48
Biz görüştük 5 yaş üstüne genel anestezi kesin yapılıyor ama siz tercihen ben genel aneztezi ile yaptırmak istiyorum derseniz antalya şehir hastanesi yapıyor lokal anestezi isterseniz antalya devlet hastanesi yapıyor
S
Ssssss
17 Mart 2026 11:48
Hastanelere sorun doktorlarıyla görüşüp bilgi alın çünkü her ilde aynı sistem yok

Özlem S.
17 Mart 2026 12:49
Bende aç kalması durumdan korkuyorum bebeğim durmuyor pek çok sıcak olmadan yaptıralım istiyoruz 5 buçuk aylık şuan teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
R
Rabia K. ..
17 Mart 2026 12:56
Anestezi için hastaneden hastaneye değişiyor, ben Adana'da yaptırdım. Yaz gelmeden yaptırmanız bencede çok iyi olur
R
Rabia K. ..
17 Mart 2026 12:57
Biz görüştük 5 yaş üstüne genel anestezi kesin yapılıyor ama siz tercihen ben genel aneztezi ile yaptırmak istiyorum derseniz antalya şehir hastanesi yapıyor lokal anestezi isterseniz antalya devlet hastanesi yapıyor