Sünnet

283 görüntüleme
S

Ssssss

4 Mart 2026 00:38
oğlumu sünnet yaptıracağım ama bu konuda bilgim yok sünnet öncesi ve sonrası ne yapayım tavyeleriniz neler
E

Esra

4 Mart 2026 01:08
Bebeğiniz kaç aylık
H

Hülya B.

4 Mart 2026 01:10
Biz 2.5 aylıkken yaptırdık çok kolay iyileşti 3 günde hiç zorlanmadık
S

Ssssss

4 Mart 2026 05:58
Esra
Bebeğiniz kaç aylık
9 aylık şuan
E

Esra

4 Mart 2026 06:39
Ssssss
9 aylık şuan
Bezli dönemde bez içinde kolay iyileşiyor ama acıyı net hissettiği bir dönem huzursuzluk tarzı durumları yaşarsınız o bölgeye minik bir uyuşyurma yapıyorlar

yenidoğan döneminde yaptırmıştım çok hızlı iyileşti sıkıntı yaşamamıştık ama bebeğiniz bize göre büyük o yüzden net bir şey söyleyemiyorum
S

Sümeyye B. ..

13 Mart 2026 09:59
Ben 5.5 aylıkken yaptırdım süreç çok kolay geçti 2 3 saat anestezi etki ediyo sonra yarım fitil verdim 4 saat sonra ağrı kesici şurup verdim hiç huzursuz olmadı acıdan ağlamadı 1 gün yere koymayın bebeğinizi bence rahat olur yine
S

Seren A.

22 Mart 2026 20:55
Merhaba bizde bebeğim 3 aylıkken yaptırdık yarım saat içerisinde halloluyor sonrasında bize doktorumuz fitil ve ağrı kesici bir krem verdi akşamına sargı bezini de açtık bize asla bardak falan koyun demedi kendi çişi iyileştirir dedi doktor sadece büyük bez taktık iyileşene kadar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir