Sünnet
95 görüntüleme
A
Ayşe N.
5 Şubat 2026 23:03
5 ayşık oğlum genel amestezi ile sünnet edilecek. Gece 2 dene sonra birşey yedirmemem gerektiği söylendi sabah 8e kadar aç kalacal bu durum beni tedirgin etti. Sünnet yapan anneler süreci nasıl geçirdiniz?
B
Büşbüş
5 Şubat 2026 23:08
Neden genel anestezi
A
Ayşe N.
5 Şubat 2026 23:14
Hastanenin sistemi öyle genel anestezi ile yapıyor
R
Rumeysa D.
5 Şubat 2026 23:16
Takdir sizin tabii ki ama 5 aylık bebek 6 saat nasıl aç kalacak. Ya da siz çocuğu nasıl ikna edeceksiniz. Biz 30 günlükken yaptırmıştık lokal anestezi olmuştu.
A
Ayşenur Ö.
5 Şubat 2026 23:34
Benim oğluma kasıktan iğne yaptılar sonrasında uyuttum uykusunda sünnetini yaptılar. 9 aylık falandı. Genel yapmaları şaşırttı beni açıkçası. O gün ilk iki dişini çıkardıgı için zorlandım onun dışında çok sorun olmadı şükür
E
Eliff
5 Şubat 2026 23:35
5 aylık bebek lokal anestezi ile sünnet olmalı bence başka hastanede yaptırabilirsiniz bilmiyorum genel anestezi zor ya.
İ
İlknur K.
5 Şubat 2026 23:44
Genel anestezi dedikleri balonla bende 4 aylıkken yaptırdım bir ay önce biz 4 saat aç gittik 15-20 dk uyuyor sonra uyanıyor fitil veriyorlar ağrıkesici etki gösterene kadar biraz ağlıyor bizde işlem sonrası yarım saat sonra emzirebilirsin dediler emzirdik rahatladı uyudu biraz ,sonra ilk çişini yaparken çok ağladı zorlandı yani sonrasında rahattı inşallah birazda olsa içini rahatlatır söylediklerim
A
Ayşe N.
5 Şubat 2026 23:47
Genel anestezi dedikleri balonla bende 4 aylıkken yaptırdım bir ay önce biz 4 saat aç gittik 15-20 dk uyuyor sonra uyanıyor fitil veriyorlar ağrıkesici etki gösterene kadar biraz ağlıyor bizde işlem sonrası yarım saat sonra emzirebilirsin dediler emzirdik rahatladı uyudu biraz ,sonra ilk çişini yaparken çok ağladı zorlandı yani sonrasında rahattı inşallah birazda olsa içini rahatlatır söylediklerim
İ
İlknur K.
5 Şubat 2026 23:54
haklısınız ama şuan yaptırmanız bebeğiniz içinde sizin içinde iyi olacak emzik kullanıyorsanız emzikle uykuyla biraz durmasını sağlarsınız bebek olduğu için yarasıda çabuk iyileşiyor ağrı kesici fitil yazdı doktor aldık ama kullanmamıza gerek kalmadı bile inşallah sizde bu süreci çok rahat acısız atlatırsınız
A
Ayşe N.
5 Şubat 2026 23:57
haklısınız ama şuan yaptırmanız bebeğiniz içinde sizin içinde iyi olacak emzik kullanıyorsanız emzikle uykuyla biraz durmasını sağlarsınız bebek olduğu için yarasıda çabuk iyileşiyor ağrı kesici fitil yazdı doktor aldık ama kullanmamıza gerek kalmadı bile inşallah sizde bu süreci çok rahat acısız atlatırsınız