Sünnet

67 görüntüleme
Z

Zeynep K.

5 Ocak 2026 21:09
2.5 aylık oğlum erken sünnet yaptırmalı mıyım yoksa1 yaşını beklemeli miyim? Önerileriniz nelerdir
Özlem

Özlem

5 Ocak 2026 21:16
Ya o kadar erken yapmayın bence hiç sağlıklı değil benim oğlum 9 yaşında oldu babası hep dedikio ne zaman isterse o zaman olsun öyle öyle kendini hazır hissedince o gelip söyledi ve oldu bi hafta çekemden iyilesti. Hiç rahatsız olmadım oda olmadı çok şükür 🙏
C

Cerennn

5 Ocak 2026 21:39
Ben oğlumu 6 aylıkken yaptırdım ve verdiğim en iyi karardı bence. Hem o hemen atlattı hem biz zorlanmadık. 2 gün sürmedi ağrısı. Doktorumuz 3. Aydan sonra yaptırabileceğimizi söyledi ve yaptırdık. İlk bir kaç saat zordu evet ama onun dışında rahat geçti. Tek zorluğumuz sünnet için ilçeden ile gitmemiz gerekti yol uzundu tek sorunumuz o oldu onun dışında hiç bir sorun yaşamadık.
H

Handan A. ..

6 Ocak 2026 09:30
Merhaba Zeynep Hanim, ben oglumu 3,5 aylıkken yaptırdı hatta 15 gün oldu sunnet olalı en doğru kararı vermişiz diyoruz. 10 günde hiçbir şey kalmadı tamamen iyileşti. Donmeye başlamadan yaptırdık o yüzden canı da yanmadı doktor görüp muayene edip öyle karar verdi.
F

Fatma S. ..

6 Ocak 2026 09:46
İlk 3 ay hızlı kilo aldıkları için önermiyorlar ama yaptıranlarda var tabi. Biz 8 aylıkken yaptırdık eve geldiğimiz gibi dönmeye de devam etti yinede sorun yaşamadık. Kremleri sürüp sarı kantaron yağı damlatınca beze yapışma VS de olmuyor. Döndüğü için bardak falan da koymadık sandığımdan daha kolay bir süreç oldu.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir