Sünnet

148 görüntüleme
S

Sena S.

15 Aralık 2025 22:18
Merhaba Hanımlar oğlum tam 5 aylık geçen çocuk cerrahina gittik sünnet icin biraz gömük pipisi var yapışma olabilir sonrasında çok canı yanar ama isterseniz yaptırın dedi kararı bize bıraktı böyle bi durum yaşayan var mı bakımını güzel yaparsam yapışma olur mu? Dönmeye falan başladı daha cok hareketlenmeden yaptirmak istiyorum bazi sebeplerden daha erken yaptiramadim
S

Sündüs Ş.

15 Aralık 2025 22:23
Benim oğlumda 6aylik oda aynı Gömük pipii dedi doktorumz biraz falza kilolu sizinkide mi kilolu
S

Sena S.

15 Aralık 2025 22:26
@Sündüs Şen yok Sündüs hanım boyuna göre kilosu normal seyrediyor iyakın zamanda tartılmadık ama tombis değil hatta cevredekiler zayıf bile diyorlar. Size bekleyin mi dediler?
H

Hatice K.

16 Aralık 2025 09:27
Merhaba bizede gömük pipi dediler aşırı kilolu değil ama zayıf bir bebekte değil diyebilirim o bölgesindeki yağ dokusu fazla olduğu için muhtemelen sizinde öyledir biz 8 aylıkken yaptırdık aslında daha erken planlamıştık ama sürekli hastalık vs çıktı uzadı emekleme dönme derken aşırı zorlandık bakımında kesinlikle erken yaptırın derim bizde yapışma olmadı sadece biraz ayrılma oldu derisinde onuda tekrar doktor gözetiminde 1 haftalık bir bakımla toparladık her alt açmada pipiyi bastırıp havalandırıyoruz şu an bir problem yok
S

Sena S.

16 Aralık 2025 11:17
@Hatice Karaali teşekkür ederim Hatice hanım dediginiz gibi emekleme vs hem onun için hem benim icin zor olur en iyisi erken yaptirmak 🙏🏻
H

Hatice K.

16 Aralık 2025 11:33
Şimdiden geçmiş olsun Sena Hanım umarım en kolay şekilde atlatırsınız bu süreci🙏
M

Melek T.

16 Aralık 2025 11:35
 Haftaya benim oğlum da sünnet olacak ama önceden doktor bir muayene etmiyor açıkçası direk sünnet edecek öyle randevu aldık benim de kafam karıştı yazdıklarınızı okuyunca. Görmeden direk sünnet edilmesi tedirgin etti beni şu an
S

Sena S.

16 Aralık 2025 11:39
Melek hanım kesinlikle yaptirmayin demedi ama yapisma olabilir sonrasinda ugrasirsiniz cocugun cani yanar dedi internetten gömük pipi bakabilirsiniz bizimki o kadar içte olmamasina ragmen gömük dedi. Bence onemli olan sonrasında bakımı çok çok dikkat etmek lazim zaten cerrahi bi müdahale sonuçta bence korkmayin zaten aşırı bi gömüklük yamukluk vs varsa uyarırlar sizi
M

Melek T.

16 Aralık 2025 16:55
İnşallah bir sıkıntı yaşamayız bizde Sena Hanım. Baktığım zaman herhangi bir sıkıntı yokgibi ama🥲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir