Sünnet
229 görüntüleme
S
Sultan
3 Aralık 2025 12:18
Bebeğim 3 aylık. Bu hafta sünnet ettirme düşüncemiz var. Bu aylarda sünnet yaptıran var mı. Nasıl geçiyor süreç . Çok tedirginim

Ülkü A. B.
3 Aralık 2025 12:23
Biz 2.5 aylıkken yaptırdık. Daha ileride yaptırmamamız daha iyi olmuş onu anladım.zaten bir şey anlamıyorlar,sünnetten hemen sonra da uyuşuk bölge olduğu için hissetmedi sadece ilk çişini yaparken hissiz olması onları tuhaf hissettiriyormuş o yüzden bir ağlama yaşadık o da çok kısa sürdü.biz akşam yatmadan bir kez calpol verdik yeterli oldu zaten. Geceyi atlatınca bir şey kalmıyor. Yara bölgesi de bir gün bantlı kalıyor diger günler hep ılık suya soktuk ödem alıyor. Bence hemen yaptırın
T
Tuğba F.
3 Aralık 2025 13:19
Merhaba bende 3 aylıkken yaptırdım bebeğimin sünnetini gayet güzel geçti hemen iyileşti ilk bir kaç gün sıkıntı oluyor görüntüsü kötü oluyor ama zamanla düzeliyor şimdi iyiki yaptırmışım diyorum bebeğim 7 aylık 😍
S
Sultan
3 Aralık 2025 14:35
Çok teşekkür ederim geri dönüşleriniz için. Peki iyileşme sürecinde dikkat etmem gereken bir şey var mı. Sünnet sonra plastik bardak kesip kullananlar varmış , denemişmiydiniz sizlerde bu yöntemi
R
Rahime S.
3 Aralık 2025 16:44
Merhaba bizde bebeğimizi 3 3.5 ay civarı dönmeye başlamadan yaptırdık ilk gün çişini yaparken ağlıyor 2. Güne biraz daha toparlıyorlar. Dikkat etmeniz gereken konu ise orası iyileştikten sonra tekrar yapışma ihtimali oluyor yapışmasın diye ileri geri hareket ettirmelisiniz her bez değişiminde.
S
Sultan
3 Aralık 2025 19:43
Çok teşekkür ederim 😍

Gizem ..
3 Aralık 2025 20:18
Merhaba bizde tam 3 aylıkken sünnet yaptırdık ne kadar cok bardak kullanırsanız iyileşme o kadar geç oluyor ilk gün kullanıp bırakın şahsi fikrim ertesi gün tamamen bezini bağlayın ödemde çabuk gidiyor zaten cok küçük olduğu için hemen iyileşiyor ilk çişte biraz canı yanıyor sanırım ama kısa bi ağlamayla atlattık biz sonrası için ılık duş ve deriyi çektirme önemli günde 4-5 kere masaj yapar gibi çektirme hareketlerini uygulayın ki yapışma olmasın geçmiş olsun
S
Selvi A.
3 Aralık 2025 22:50
Cumartesi günü sünnet oldu 3 ay 10 günlüktü ilk gün çok ağladı 2 gün normal geçti 3. Gün banyo yaptırdım ağlamadı altını değişirken hala karton bardak koyuyorum ve o zaman da ağlamıyor acısı bitti sanırım ama bakıldığında tabiki hala dikişli ve biraz şiş
A
Aslı A. ..
7 Aralık 2025 18:01
3 ay 9 günlük. Sünnet olalı 3 gün oldu şişlik geçmedi ve pipisinin altlarına doğru morluk oluştu . Normal mi? Bardak koyuyorum hala
S
Sultan
8 Aralık 2025 13:06
Bizde cuma günü sünnet olduk. Bizde de aynı şekilde morluklar oluştu. Doktorumuz iğneden dolay bunun normal olduğunu zamanla kendiliğinden geçeceğini belirtti .

Gizem ..
9 Aralık 2025 16:24
Bardağı ne kadar çabuk bırakırsanız şişlik o kadar hızlı inecektir.morlukta iğneden dolayı normaldir

Gamze Ş. K.
9 Aralık 2025 16:28
3.5 aylıkken yaptırdık iyiki de büyümeden yaptırmışız biz hiç bişey sürmedik de kullanmadık da ilk 3 gün sadece bardak kullandık sonra normale döndük sadece banyo için 6 gün bekledim kendi çişi ile iyileşti şükür