Sünnet
86 görüntüleme
M
M.Kurtulmuş ..
23 Kasım 2025 16:25
Merhabalar,
14 aylık bebeğim dün sünnet oldu ,çok ağladı zaten zor geçti, bugün dikişlerin orda koyu beyaz /sarı akıntı var ,hafiften şişlik ve kırmızılık var , enfeksiyon olmuş olabilir mi ,kremler spreyler vs kullanıyoruz,ishal da oldu son günlerde zaten,sünnet sonrası idrarda azalma var
14 aylık bebeğim dün sünnet oldu ,çok ağladı zaten zor geçti, bugün dikişlerin orda koyu beyaz /sarı akıntı var ,hafiften şişlik ve kırmızılık var , enfeksiyon olmuş olabilir mi ,kremler spreyler vs kullanıyoruz,ishal da oldu son günlerde zaten,sünnet sonrası idrarda azalma var
G
Gdkmc
23 Kasım 2025 16:32
Enfeksiyon olabilir doktorunuza danışın ilerlemeden
Y
Yagmur E. ..
23 Kasım 2025 16:58
Akinti enfeksyon demek diye biliyorum kokusunu da takip etmenizi oneririm
M
M.Kurtulmuş ..
23 Kasım 2025 17:28
Koku yok,şişlik ve kızarık azıcık var, dün oldu ameliyat,bugün genel hali iyi, geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu oldu,antibiyotik yeni bitirdi çarşamba günü,cumartesi sünnet oldu, yapışkanlik da vardı zaten 7 ayda itibaren, sadece antibiyotik ten sonra biraz kakasi sulu ve civil oldu,probiyotik veriyorum damla , biraz da iştah azaldı ama dişi de çıkarıyor , benim moralim artık çok bozuldu hastanelerden ağlamalardan her bez değiştirince korkuyor ağlıyor dün sünneten sonra,idrar yaparken sadece ilk kez ağladı,sonrası normal ama normale göre daha az idrar yapıyor ama az da su içiyor normale göre,umarım birkaç güne toparlanıp rahatlar,çok canı yandı son günlerde bende üzülüyorum öyle görünce
Y
Yagmur E. ..
23 Kasım 2025 17:32
Cok gecmis olsun yerinizde olsam uygulamadan hastalik takibi bolumunden ates ve bu belirtilwri bellirli saat araliklari ilw takip ederim. Zor zamalar gecirmussuniz umarim hersey olagan seyirde saglikla ilerler
M
M.Kurtulmuş ..
23 Kasım 2025 17:36
Öyle yapacağım,çok teşekkür ederim ❤️
E
Elif ..
23 Kasım 2025 18:08
Bende bebeğim sünnet ettim sarı akıltı bizde de oldu doktorun verdiği kremi uyguladık olabildiğince kuru tutmaya çalıştım ve sık sık havalandırdım çoğu zaman bez takmadım. Çok zordu herkes 2 güne geçiyor dedi ama bizim 2 hafta ağlamalar emmedi sürekli kucaktaydı çok üzüldüm
M
M.Kurtulmuş ..
23 Kasım 2025 18:13
Çok geçmiş olsun,yarın bende biraz bezsiz tutacağım hava daha hızlı iyileşir belki ,teşekkür ederim ❤️