Sünnet
64 görüntüleme
S
Seda ..
12 Kasım 2025 17:01
Bebeğimi sünnet ettircem lokal anestezi 5.5 aylık nasıl oluyor öncesinde muaynede kan tahlili falab gerekiyormu
L
Leyla E. A.
12 Kasım 2025 17:10
Merhaba biz özel hastanede yaptırdık kan vs yapmadık Dr muayene yaparken uyuşturmak için enjeksiyon (lokal anestezi için gerekli ilaçları)yaptı 25 dk sonra uyuşunca işleme başladık 15 dk sürdü toplam işlem süresi yanımızda yapıldı bebeğimle oynarken
S
Seda ..
12 Kasım 2025 17:14
@Leyla Elmas Aydar iğleşme süreciniz nasıl oldu leyla hanım kaç günde iğleşiyor çok stres yapıyorum ben

Bihter Ç.
12 Kasım 2025 18:41
Hiç stres yapmanıza gerek yok benim bebeğim 4.5 aylıkken oldu , sünnet sonrası ilk çişini yaparken biraz ağlıyor sonrasında hissetmiyor bile. Zaten sünneti yapan doktorunuz nasıl bir bakım uygulamanız gerektiğini söyler . Sadece ben kantoron yağından çok memnun kaldım hiç kabuk olmadan kanamadan iyileşti yaramız . İsterseniz sizde doktorunuza danışarak kullanın biz faydasını gördük, şimdiden geçmiş olsun 🌸
S
Seda ..
12 Kasım 2025 18:45
@Bihter Çakır çok teşekkür ederim kantoron yağını deneyeceğim🌸👍
E
Emine Ö.
12 Kasım 2025 19:06
Biz de yaklaşık 4.5 aylıkken devlet hastanesinde yaptırdık.kan falan hiç bişey alınmadı.Önce o bölgeye iğnelerle lokal anestezi yapıldı. Yaklaşık yarım saat sonra da işlem yapıldı. 3 5 günede iyileşti,bitti gitti.