Sünnet

128 görüntüleme
N

Nurten

7 Ekim 2025 12:25
Nereye yazacağımı bilemedim başlık olarak o yüzden buraya yazıyorum oğlum 4. Ayında sünnet ettirmeyi düşünüyorum yalnız sünnet zamanı yanımda ne olmalı ne almalıyım hastanede ne olacak bilgim yok tecrübeli annelerin bilgisini bekliyorum
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

7 Ekim 2025 13:06
3 aylıkken yaptık sünneti. Hastaneye yanımıza kullandığımız bezden bir numara büyük bez ve pet bardak götürdük. Başka bir şeye ihtiyaç duymamıştık. Çıkışta bakım için doktor sizi bilgilendirir.
N

Nurten

7 Ekim 2025 13:06
Teşekkür ederim mihriban hanım 🤍
İ

İ.E.

7 Ekim 2025 13:13
3 aylikken yaptirdik. Lokal anestezi oldu. Bir numara buyuk bez ve sevdigi oyuncak emzik disinda normal disari cikiyor gibi hazirlandik. Ekstra bir seye gerek yok. Operasyon sonunda doktor bakimi icin bilgi veriyor kullanmaniz icin antiseptik bir krem oneriyor. Ilk gun agrisi oluyor sadece onun icin de doktoru sadece ilk gun icin yarim paranox s fitil kullanmamizi onermisti. Ama sart degil.
N

Nurten

7 Ekim 2025 13:19
Çok teşekkür ederim 🤍
N

Nurten

7 Ekim 2025 13:26
Bir de sünnetten sonra iyileşmeniz kaç gün ya da kaç hafta sürmüştü
İ

İ.E.

7 Ekim 2025 15:38
Bir tek ilk gun agrisi oluyor. Iyilesmesi hizli oldu 1 haftada iyilesmeye basladi. Once ciger gibi kipkirmizi oluyor. Sonra acik yaralarda sari sivi kaplar kabuk olur onun gibi sari tabaka kapliyor. O sarilikta koku yoksa iltihap degildir yani. Yikandikca kabuklarda dikislerde dusuyor. Ilk gun disinda acisi olmadi normal davranmaya basliyor. Goruntu olarak tamamen normale donmesi 1 ay kadar suruyor sadece. Doktoru direk bezleyebilirsiniz demisti ama icim rahat etmedi kartin bardak kullandim bir sure. Bir de bezine yapismasin diye doktorun verdigi kremle beraber kantaron yagi kullanmistim.
N

Nurten

7 Ekim 2025 15:53
Teşekkür ederim 😇

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir