Sünnet
61 görüntüleme

Aybüke C. H.
21 Ağustos 2025 09:28
Oğlum 3:30 aylık oldu yarın sünnet ettireceğim önerileriniz var mı ne yaptırmalıyım bez konusunu nasıl halletmeliyim yaptırmadan önce yapın dediğiniz şeyler var mı bildiğiniz bütün tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

Esma G.
21 Ağustos 2025 09:33
Bide 3 aylıkken yaptırdık bir haftada düzeliyor ama ilk iki gün dikkat etmek lazım. İki gün sonra duşta sargılarını çıkarıp ben karton bardak kesip koydum bezlerden sürtmesin diye sürekli de doktorumuzun verdiği kremleri kullandık mikrop kaptırmamaya dikkat ettim hiç bi sorun yaşamadık

Fadile B.
21 Ağustos 2025 10:23
Öncelikle Bebeğinizin en önemlisi kakasına dikkat edin sünnetini asla kaka değmesin Eğer kaka değerse de hemen yıkamanız lazım Çünkü enfeksiyon kapıyor Kalk hadi hadi yok Doktora sorana kadar asla zaman kaybetmeyin hemen yıkayın kakası çok önemli
İkinci olarak da doktorunuzla da konuşabilirsiniz göz merhemi var Eczaneden de alabilirsiniz sünnet için dersiniz veriyorlar minik bir tüpte O hem antibiyotikli hem de zaten göz gibi hassas bir organa kullanıldığı için içeriği de temiz oluyor
Bırakın çişiyle bezi kalsın ama kakasıyla asla o kakaya çok dikkat edin
İkinci olarak da doktorunuzla da konuşabilirsiniz göz merhemi var Eczaneden de alabilirsiniz sünnet için dersiniz veriyorlar minik bir tüpte O hem antibiyotikli hem de zaten göz gibi hassas bir organa kullanıldığı için içeriği de temiz oluyor
Bırakın çişiyle bezi kalsın ama kakasıyla asla o kakaya çok dikkat edin

Aybüke C. H.
21 Ağustos 2025 10:35
tamam çok teşekkür ederim