Sünnet

85 görüntüleme
H

Hasibe U.

16 Ağustos 2025 09:55
Merhaba benim 4 ay 20 günlük oğlum var prematüre doğdu 34 haftalık 2300 gram şimdiki kilosu 7500 gram Çocuk cerrahına götürdüm sünnet için erken mi yoksa vakti iyimi bide özel bölgesinde eğrilik var bir sıkıntı olur mu sünnetini olurken doktor onuda düzeltiriz dedi yaptırmam uygun mudur yoksa çok erken mi yaptırmak için
P

Pelin B.

16 Ağustos 2025 09:56
Osman beyin sünnetle ilgili bir videosu vardı izlemenizi öneririm, benim bebeğim kız olduğu için pek bilgim yok ama diğer videolarını izlerken görmüştüm diye hatırlıyorum 🙏🏻
T

Tuğba E.

16 Ağustos 2025 19:35
Çok geçmiş olsun. Ben de oğlumu 3,5 aylıkken sünnet ettirdim çünkü uzmanlar da sakınca görmüyor. Fakat pişman oldum. Çünkü çocuğum ağrıdan birkaç gün ememedi, uyuyamadı. Büyüyünce daha zor olacağını söylediler ama keşle büyüyünce yaptırsaydım. Kilo alımı bile etkilendi. Sizi etkilemek istemem ama özellikle anne sütü alan ve meme reddi yaşayan bir bebeğiniz varsa tekrar düşünün.
A

Ayşe G.

17 Ağustos 2025 18:38
Selamlar, ben iki oğlumu da altı aylıkken sünnet ettirdim. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadık. Pipisi eğilerek küçük oğlumda da vardı bahsettiğiniz gibi doktor onu düzeltiriz dedi ve düzeltti. İşin ehli bir doktora denk gelmek çok önemli. Küçük oğlum uyuyarak ne olduğunu anlamadan sünnet oldu bitti. Sadece ilk işini yaparken canı acıyor ondan sonra hiçbir sıkıntı yaşamadılar çok şükür

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir