Sünnet

81 görüntüleme
A

Aleyna O.

13 Ağustos 2025 18:22
Çocuk doktorumuz pipi ucu dar idrar yaparken şişme olur demişti gerçektende oluyor
Sünnet için uygunmu demiştim evet sünnet olabilir demişti
Başına böyle bişey gelen varmı süreç nasıl ilerliyor su sıcaklar biraz geçsin sünnet olacak
Üroloji doktoru yapsın dedi kendi doktorumuz olan var mı
Ş

Şeyda B.

13 Ağustos 2025 19:00
Benim oğlumunda pipi ucu dardı iki gün oldu sünnet yapılalı biz öncesinde idrar tahlili verdik kültür ile birlikte enfeksiyon olmadığından emin olduktan sonra da sünnetini yaptırdık sizde en kısa zamanda yaptırın bunun çözümü sünnet
Ayşegül A.

Ayşegül A.

13 Ağustos 2025 19:42
Şeyda hanım kaç aylıksınız sünnet yaptırmışsınız? Biz de yaptırmaya düşünüyoruz 3. Aya girdik.doktorumuz erken ama uygun yaptırabilirsiniz dedi.süreç nasıl ilerliyor.ağrısı çok oluyor mu? Bi arkadaşın bebeği iştahsızlık yaşamış.sizde neler oldu acaba?
Ş

Şeyda B.

13 Ağustos 2025 20:51
4,5aylık oğlum zaten 3.aydan önce pek tavsiye edilmiyor gömük pipi olmasın diye darlık olduğu için çok bekletmeye gerek yok dedik fark eder etmez hemen idrar tahlili yaptırıp sünneti de yaptırdık.Bizde ağrı dışında uykusuzluk yaptı ama 4.ayın genel özelliği de bu zaten o yüzden çok zorlanmadık
Ayşegül A.

Ayşegül A.

14 Ağustos 2025 04:51
Geçmiş olsun şeyda hanım teşekkür ederim.aleyna hanım size de geçmiş olsun şimdiden.
S

Sinem Ö.

14 Ağustos 2025 06:17
Yeğenimde aynı sorun olmuştu. Sünnet sonrası iyileşmişti. Ürolog uygun görüyorsa beklememek lazım, çünkü epeyi bir zorluyor bebeği bu durum. Benim oğlum 6. Ayına yeni girdi, ben ufakken sünnet ettirip aradan çıksın istedim, çocuk doktoru da sünnet için uygun dedi ama eşimin eniştesi ürolog, o uygun görmedi, pipi gömük, doğduğundan beri takip ediyor. Yani demem o ki, mutlaka işin uzmanı görsün. O karar versin.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir