Sünnet
121 görüntüleme
G
Gizem ..
23 Temmuz 2025 10:21
Merhaba oğlum 4. Ayında sünnet yaptırmak istiyorum ama lazer kesim hakkında iyi şeyler duymadım sizler yaptırdınız mı
Ö
Özlem
23 Temmuz 2025 10:32
Biz yaptırdık gayet memnun kaldık 3 ay 20 günlüktü
A
Ayşenur B. ..
23 Temmuz 2025 10:44
Ankara'da yaptırdıysanız paylaşabilir misiniz biz de iyi bir yer arıyoruz

Cansu K. E.
Emzirme Danışmanı
23 Temmuz 2025 10:48
İki oğlumda (6ay ve 6yaş) dikişli klasik yöntemle sünnet oldu bir sorun yaşamadık.
Öncelikle bir yöntem tercihiniz tabii ki olabilir ama seçtiğiniz hekim zaten en iyi yaptığı uygun olan yöntemi kendi belirler, belirlemeside doğru olandır çünkü bizlerin iyi olduğunu düşündüğümüz şeyler bazen bizim için en doğru seçenek olmayabilir buna muayenede doktor karar vermeli.
Ben Üroloji uzmanına yaptırmayı tercih ettim, randevu alıp götürdüm ve ön muayene yapıldı o sırada kendisi nasıl yapacağını anlattı neyi neden tercih etmediğini daha iyi olanı açıkladı, gün verdi ve yapıldı.
İlk idrarlarından sonra 3-4.saatten sonra yani ağrıları bile olmadı.
Öncelikle bir yöntem tercihiniz tabii ki olabilir ama seçtiğiniz hekim zaten en iyi yaptığı uygun olan yöntemi kendi belirler, belirlemeside doğru olandır çünkü bizlerin iyi olduğunu düşündüğümüz şeyler bazen bizim için en doğru seçenek olmayabilir buna muayenede doktor karar vermeli.
Ben Üroloji uzmanına yaptırmayı tercih ettim, randevu alıp götürdüm ve ön muayene yapıldı o sırada kendisi nasıl yapacağını anlattı neyi neden tercih etmediğini daha iyi olanı açıkladı, gün verdi ve yapıldı.
İlk idrarlarından sonra 3-4.saatten sonra yani ağrıları bile olmadı.
G
Gizem ..
23 Temmuz 2025 13:39
Nerde yaptırdınız acaba
Ö
Özlem
23 Temmuz 2025 19:58
Ankara’da doktor onursal yıldız a yaptırdık çok memnun kaldık sadece yapılan merkezin yeri kötü ama süreç güzel geçti
S
Seda Ö.
23 Temmuz 2025 20:09
Merhaba bizde 4 aylıkken yaptırdık klipsli, dikişliye göre kanaması daha azdı. Doktoru çok ilgiliydi sürekli Whatsap üzerinden iletişime geçebiliyorsunuz soru sorabiliyorsunuz. Keçiören de Vedat Ali Canoğlu araştırıp gidebilirsiniz çok fazla tercih edileni var
B
Büşra N. T. ..
23 Temmuz 2025 20:20
Bende yaptırdım 6 aylıktı. Lazer kesim yaptırdim. Bardak kullandık bir sorun olmadı
F
Fikriye N. G.
24 Temmuz 2025 14:48
Ben de Ankara’da yaptırdım oğlum üç buçuk aylıkken yaptırdım özel tavsiye etmiyorum ama yaptırmak isterseniz Pursaklar devlet hastanesi ücretsiz yapıyor