Sünnet

52 görüntüleme
Y

Yıldızay K.

17 Temmuz 2025 09:07
Merhaba hocam, oğlum bir hafta sonra 8 aylık oluyor. 5 aylıkken doktorumuza sünneti sorduk. Sünnetin artık eskide kaldığını, yeni çalışmaların yaptırılmaması gerektiğine kanaat getirdiğini söyledi. Zaten artık akran zorbalığına uğramayacağını çünkü zaten kimseye cinsel bölgesini göstermemesi gerektiğini öğrettiğimizi söyledi. Hatta bu konu da çalışma yapan Profesör Erbuğ hocayı da örnek gösterdi. Hatta çocuğumun izni olmadan bedeni hakkında böyle bir şeye kalkışmamın da doğru olmayacağını söyledi. Bilemedim çok kararsızım. Görüşünüz nedir? Yani yaşı küçükken yaptırmak da mantıklı geliyor. Ya da ilerde büyüdüğünde kendime mi danışsak? Kararsız kaldım. Düşünceleriniz benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim.
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

21 Temmuz 2025 19:52
Benim de oğlum var açıkçası bu konuları sünnetten sonra duymuştum ben de . Bi tereddüt etmiştim yaptırmasamıydık diye.Sonrasında çocuğa ne zaman sorabileceğimi düşündüm. 10 yaşında dahi olsa çocuğa sünneti anlatıp eksisiyle artısıyla karar vermesini beklemek mantıklı gelmedi. Kararından kesin emin olması kaç yılı bulacak onu düşündüm 18 e kadar mı bekliycez yani sonra gelip niye bu yaşta bunları yaşamak zorunda kaldım diye dertlenirse nolacak diye düşündüm ve yaptırdığım için pişman olmadığımı fark ettim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir