Sünnet
88 görüntüleme
İ
İhyanur K.
1 Temmuz 2025 21:43
5aylık bebeğimi sünnet yaptırmak istiyorum yoksa erkenmi biyandan endişeliyim nasıl bir süreçten geçicem bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Münevver K.
1 Temmuz 2025 21:52
Oğlum 7 buçuk aylık 6 aylıkken yaptırdım geç kaldığımı bile düşündüm açıkçası sürekli hareket halinde olduğu için pipisine vurup durdu 3 4 gün kucağımızdan indirmedik. Bir an evvel yaptırmanız size tavsiyem çünkü en başta annenin kafası rahatlıyor ☺️
İ
İhyanur K.
1 Temmuz 2025 21:54
Nasıl oldu zorlandınızmı süreciniz nasıl geçti anltırsanız çok memnun olurum 🙏

Beyza E.
1 Temmuz 2025 21:54
Doktorlar 3 aydan sonra yaptırılmasını öneriyor biz de 3. Ayını doldursun hemen yaptıracağız. Oturmaya başlamadan daha kolay oluyor
B
Betül Ç.
1 Temmuz 2025 22:40
Oğlum da 78 günlükken kasık fıtığı çıkmıştı doktorumuz hazır narkoz almışken sünnetini de yapalım dedi iyiki de yaptırmışız henüz dönemediği için o da rahat etti ben de ve 2 günde sargısı çıktı ve banyo yaptırdım

Münevver K.
2 Temmuz 2025 04:24
Bizim sünnetimiz çevremizdeki çocuklara göre daha zor oldu maalesef .Beklenmeyen sağlık sorunları yaşadık sünnetim ardından ilk iki gün kanaması durmadı 6 7 kere hastaneye gidip sargısını yeniledik haliyle çocuğum bundan çok etkilendi canı fazla yandı.. doktor bu tür bir kanamanın her çocukta görülmeyen bir komplikasyon olduğunu söyledi. Normal şartlarda kanama olmasaydı üç gün sonra iyileşme kabul ediliyor zaten. Sünnet yapıldığı gün hiç çiş yapmaması beni korkuttu zaten sünnetle beraber idrar yolu enfeksiyonu varmış ortaya çıktı aslında keşke daha erken yaptırabilseydim antibiyotikle vs hallettik tekrar bir test aldıralım derken böbrek kumu ortaya çıktı halen aslında devam eden bi süreçteyiz. Sünnet bakımına gelince inşallah bebeğinizde bir sorun oluşmaz ilk üç gün dikkat edin sonra banyo yaptırıyorsunuz normal yaşantınıza devam ediyorsunuz tabi pipi bakımları oluyor doktor krem vermişti ben sarı kantaron yağı süreyim mi hocam dedim daha iyi olur daha hızlı iyileşir dedi öyle de oldu ☺️
İ
İhyanur K.
2 Temmuz 2025 05:17
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için .