Sünnet
296 görüntüleme
B
Büşra D.
19 Haziran 2025 11:08
Hocam 9 aylık bebeğim sünnet oldu . Ara ara içini çekiyo ağlamaklı oluyo. Korkudan mı canı hala acıyor mu anlayamıyorum. Normal rutinine döndü emekliyor yüzüstü yatsada ağlamıyor. 3. gününde şuan. Çişini yaparken hala yakar mı sünnet yerini. Bi öneriniz var mı ne yapabilirz . Bol bol merhem sürüyoruz bezini de vazelinliyoruz.
S
Seda B.
19 Haziran 2025 11:12
Merhaba benim oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirmiştik doktor kantaron yağı damlatmamı önermişti verdiği kremlere ek olarak. 3. Gümünde huzursuz olması ağlaması çok normal bence. Kantaron yağının yaraları iyileştirme etkisinden faydalanın bence
Y
Yasemin S.
19 Haziran 2025 11:28
Biz 40 günlükken sünnet olduk doktorumuz bizede kantaron yağı verdi onu kullandık onun dışımda krem kullanmadık ve 2 gün banyosuna başlayabileceğimizi söyledi ve çok çabuk iyileşti . Bence yıkamak çok önemli daha çabuk iyileştirdi gibi geldi bana
B
Buket ..
5 Şubat 2026 10:40
Merhaba süreç nasıl geçti acaba ? Benimki de o 9 aylık tarih aldık 10. Aya denk geliyor
B
Beyza E.
5 Şubat 2026 17:47
8 aylıkken sünnet yaptırdım doktor kesinlikle acımadığını sadecd huylanma baskı hissettiği için rahatsız olduğunu söyledi, yapışma olmasın diye her bezde aşağı yukarı hareket ettim ve beze temasından dolayı bol Bepanthol sürdüm, doktor önerisi ile bir kantaron bir Bepanthol ilerledim, 1 hafta geçmiş olmasına rağmen akıllandığı için elletmek istemiyordu ama yinede yaptım Allah korusun yapışınca doktor acı ile açıyor ya da tekrar sünnet gerektiriyor sonraki aylarda bez değiştirtmeme özelliği geliyor çocuklara yatmak istemiyor vs o yüzden tamamen onların büyümesi ile ilgili

Tuba F.
5 Şubat 2026 17:50
Arkadaşlar pansuman yapın dedi mi doktor sünnet sonrasında
B
Büşra D.
1 Mart 2026 07:21
Merhaba süreç nasıl geçti acaba ? Benimki de o 9 aylık tarih aldık 10. Aya denk geliyor
B
Büşra D.
1 Mart 2026 07:21
Arkadaşlar pansuman yapın dedi mi doktor sünnet sonrasında