Sünnet

150 görüntüleme
H

Hafize A. T. ..

2 Haziran 2025 21:35
Merhabalar.. 6 aylık erkek bebek ..dk 3085 boy 50 şu an 9200 kilo 70 cm boy.. çocuk doktoru hızlı kilo aldığını bu yüzden sünneti geciktirmemizi önermişti beş aylıkkken.. ama son bir aydır sürekli bezini itikliyor bezini açtığımda penisi ve testisleri sıkıp çekmeye çalışıyo bunları yaparken ağlama olmuyo ama çevremdekiler kireçleme olabileceğini sünnet ettirmem gerektiğini söylüyorlar ne yapmalıyım böyle bir durum yaşayan oldu mu..şimdiden teşekkürler..
F

Fatma S. ..

3 Haziran 2025 20:27
Aynı hareketi benim oğlum da yapıyor. 6 aylık sünnet olmadı daha. Sizin söylediğinizi merak ettim İnternetten baktım. Balanit çıkıyor. Kızarıklık, şişme, ileriki aşamada iltihap gelir yazıyor. Eğer bunlar yoksa sanırım sorunumuz farklı bişey. 🙂
H

Hafize A. T. ..

6 Haziran 2025 19:09
Kızarıklık veya şişlik olmuyo ama koparacak gibi çekiyor.. oyun yapar gibi değil lakin belli sıkıntısı var.. böyle devam ederse sanırım doktora göstersem daha iyi olacak..
H

Hafize A. T. ..

14 Haziran 2025 12:38
Çocuk doktoruna gösterdim görünürde bi şey yok deyip idrar tahlili istedi o da temiz çıktı..belki sünnet ettirerek şikayetinizden kurtulabilirsiniz dedi..
M

Melike A. ..

16 Haziran 2025 18:58
Hafize hanım oğlunuzun sorunu nedir bilmiyorum ama küçükken sünnet ettirmek en iyisi benin oğlum 4 aylık ve 4gün önce sünnet oldu lokal anestezi ile ve hiç bilmedi ne bir ağlama ne bir huysuzluk her zaman nasılsa sünnet olduğunda da öyleydi çok şükür bir oğlum daha olsa kesinkikle bebekken yaptırırm tabi yapan doktorda çok önemli bu konuda doktorumuzdan da çok memnun kaldım
H

Hafize A. T. ..

17 Haziran 2025 09:49
Bizde istiyoruz sünnet ettirmeyi aslında ama devlet Hastanesi'ne sorduk bir yaş altı için ameliyathanemiz uygun değil yapmıyoruz o yüzden dediler bulunduğumuz yerde bi tane özel hastane var zaten oraya da sorduk onlarda beş yaşından önce yapmadıklarını söylediler..şehir Hastanesi'nde de genel anesteziyle yapıyorlarmış onu d biz istemedik.. özel poliklinikler de fiyat olarak 9 10 bin liradan bahsediyorlar bir yaşını bekleyip devlette mi yaptırsak ne yapsak kararsız kaldık bizde
Y

Yağmur K.

17 Haziran 2025 09:52
Hafize hanım biz Büyükşehir belediyesinde ücretsiz yaptık bilginiz olsun ama hareketli bir dönemde olduğu için zorlanıyoruz bence ileri bir tarihe erteleyin en azından aklı erdiği bi zaman da daha kolay olur
H

Hafize A. T. ..

17 Haziran 2025 10:12
Aaa teşekkür ederim Yağmur Hanım belediyelerde böyle bi uygulama olduğunu bilmiyordum.. bizim ki şu an yedi aylık siz ne kadarlıkken yaptırdınız.. şu an bi de emeklemeye çalışıyo bacakları kıpır kıpır hiç durmuyo sünnet olumsuz etkiler mi bilemedim..
M

Melike A. ..

17 Haziran 2025 11:25
Ben samsunda yaptırdım özel bi klinikte 12.500 tlydi ama doktorumuz işini çok iyi yapıyor oğlum 4 aylık ama aşırı hareketli bir bebek doktorda öyle dedi zaten ileride daha hareketli olunca daha zor olur demişti isterseniz doktorun ismini paylaşabilirm gerçekten çok temiz ve özenli bir yerdi sünnet sonuçra temiz olan yerde olmalı mikrop kapma olasılığı yüksek bi durum ben sungurluda oturuyorum doktora çok iyi bulduğum için gittik samsuna
H

Hafize A. T. ..

17 Haziran 2025 11:48
Ne güzel bi tesadüf Melike hanım samsunluyum bende ama adana da ikamet ediyorum şu an .. geçtiğimiz ay izindeydik sanırım bahsettiğiniz doktoru biliyorum il dışından da bi çok danışanı var ancak biz gittiğimizde randevu bulamamıştık kendisinden vaktimiz kısıtlı olduğu için..
M

Melike A. ..

17 Haziran 2025 12:03
Evet büyük ihtimalle bildiğiniz doktordur çünkü gidip memnun olan çok bende intarnetten bulup gitmiştim yaptırma gibi bi düşünceniz varsa aklınızda bulunsun çok memnun kaldım iğne yaparken bile oğlum hiç hissetmedi
H

Havva Ş. K. ..

19 Haziran 2025 06:03
Ben 11 aylıkken yaptırdım korktuğumuz kadar zor geçmiyor bebek oldukları için ama 11 aylık olduğu için bir şeylerin farkındaydı şuan doktor odasına girip sedyeyi görünce ağlıyor mesela
H

Havva Ş. K. ..

19 Haziran 2025 06:04
Özelde lokal anestezi ile 7000 e yaptırmıştım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir