Suluktan Su İçiremiyorum

119 görüntüleme
S

Sema S. ..

26 Haziran 2025 11:21
Bebeğim 7 aylık katı gıdaya başladığımdan beri suluktan su içmiyor. Kaşıkla veriyorum onun da su olduğunu anlayınca yutmadan çıkarıyor ağzından. Böyle bir şey yaşayıp da çözüm bulmuş olan var mı acaba. Sıcaklar başladığı için daha fazla içirmek istiyorum çünkü hem çok çabuk kabiz oluyor hem de su kaybı olsun istemiyorum
S

Sibel Ç.

26 Haziran 2025 11:28
Benim oğlumda aynı şekilde 7 buçuk aylık şırınga bile denedim onda da içmiyor bu ara idrar azlığı var idrar tahlilleri ve kültür temiz çıktı ama neden olduğunu anlayamadım
P

Perihan Ç.

26 Haziran 2025 11:32
Benim oğlum da suluktan içirdiğimde tükürüyor pipetle su içme alıştırmasındaki gibi pipete suyu alıyorum ağzına bırakıyorum öyle içiyor deneyebilirsiniz
Y

Yasemin S. ..

26 Haziran 2025 11:35
Bende kızıma içiremiyorum çok az içiyor hemen bıraktır bir çay kaşığı anca geçenler de doktorumuza söyledik suyun içine karadut özü pekmez gibi az bi tatlandırıcı verebilirsiniz dedi organik sertifikalı olmasına özen gösterin fakat dedi bugün Erik suyu kaynattım az suya kattım yine az içti acaba anne sütü karşılıyor olabilir mi emziriyorsanız eğer
S

Sema S. ..

26 Haziran 2025 11:49
Evet emziriyorum ama yine de havalar çok sıcak ve yeterli değil bence içtiği su idrarı açık renk değil çünkü. Ama Pipet olayını deneyeceğim teşekkür ederim ☺️
Y

Yasemin S. ..

26 Haziran 2025 11:55
Fayda sağlarsa paylaşır mısınız bende denerim
S

Sema S. ..

26 Haziran 2025 14:39
Tabi deneyince paylaşırım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir