Suluk Biberon
75 görüntüleme
E
Emi̇ne N.
3 Ağustos 2025 18:22
Merhaba arkadaşlar bebeğim 6 aylık su içmesi için suluk mu kullanıyorsunuz biberon mu şu bardak gibi olan biberonlar var ya onu öneriyor musunuz

Gizem K.
3 Ağustos 2025 18:24
Merhaba pipete çok kolay alışıyorlar denediniz mi ? Ben ilk denememde alıştırdım müthiş rahatlık oluyor

Hilal T.
3 Ağustos 2025 18:26
Munchkin kullaniyorum ben yoğun su akısi da olmuyor çok kullanışlı . Pipetle hemen alısıyorlar
H
Hatice Ö.
3 Ağustos 2025 18:28
Ben 1 yaşındaki ikizlerime mamajo aldım dün bugün ilk defa denediler ve hemen cekmeye başladılar ben bile zor çekerken onların hemen öğrenip suları bitirmesi beni şaşırttı hatta 😀 normal de aventin alıştırma bardağını kullanıyoruz yolculuk için pipetli rahat olur diye almıştım
S
Semanur Ş.
3 Ağustos 2025 18:31
Ben de munchkin aldım direk verdim hemen çekmeyi başardı öğretmete bile gerek olmadı kolay rahatlık dökülmesi etmesi yok kendi tıkanmadan çok rahat içiyor
H
Hülya G. ..
3 Ağustos 2025 18:47
Philips avent in pipetli bardağını 6 aylık olduğunda eline verince bir iki isirip sonra çekmeye başladı. Çok çabuk alıştı suluga. Benimki biberon kabul etmediği için böyle tercih etmiştim ancak iyi ki böyle yapmışım. 1 yıldan fazla oldu hala kullanıyor severek su içiyor tavsiye ederim. Akitma vs de yapmıyor her yere taşıyoruz
E
Emi̇ne N.
3 Ağustos 2025 19:48
Teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için