Suluk Biberon

75 görüntüleme
E

Emi̇ne N.

3 Ağustos 2025 18:22
Merhaba arkadaşlar bebeğim 6 aylık su içmesi için suluk mu kullanıyorsunuz biberon mu şu bardak gibi olan biberonlar var ya onu öneriyor musunuz
Gizem K.

Gizem K.

3 Ağustos 2025 18:24
Merhaba pipete çok kolay alışıyorlar denediniz mi ? Ben ilk denememde alıştırdım müthiş rahatlık oluyor
Hilal T.

Hilal T.

3 Ağustos 2025 18:26
Munchkin kullaniyorum ben yoğun su akısi da olmuyor çok kullanışlı . Pipetle hemen alısıyorlar
H

Hatice Ö.

3 Ağustos 2025 18:28
Ben 1 yaşındaki ikizlerime mamajo aldım dün bugün ilk defa denediler ve hemen cekmeye başladılar ben bile zor çekerken onların hemen öğrenip suları bitirmesi beni şaşırttı hatta 😀 normal de aventin alıştırma bardağını kullanıyoruz yolculuk için pipetli rahat olur diye almıştım
S

Semanur Ş.

3 Ağustos 2025 18:31
Ben de munchkin aldım direk verdim hemen çekmeyi başardı öğretmete bile gerek olmadı kolay rahatlık dökülmesi etmesi yok kendi tıkanmadan çok rahat içiyor
H

Hülya G. ..

3 Ağustos 2025 18:47
Philips avent in pipetli bardağını 6 aylık olduğunda eline verince bir iki isirip sonra çekmeye başladı. Çok çabuk alıştı suluga. Benimki biberon kabul etmediği için böyle tercih etmiştim ancak iyi ki böyle yapmışım. 1 yıldan fazla oldu hala kullanıyor severek su içiyor tavsiye ederim. Akitma vs de yapmıyor her yere taşıyoruz
E

Emi̇ne N.

3 Ağustos 2025 19:48
Teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir