Suluk Alıştırma
172 görüntüleme

Emel K.
20 Şubat 2026 11:36
Herkese merhaba bebeğim 8 aylık pipetli suluk yasa alısturma bardağına nasıl alıştırdınız ne yaptıysam olmadı.

Damla B.
20 Şubat 2026 11:51
Alıştırma bardağı aldım ben aventin. İlk başlarda hiç anlamıyordu zaten. 8. Aydan sonra diş kaşırken ucunu ısırmaya başladı. Ben tutuyordum o da ısırıyordu baktı ısırırken su geliyor öyle öyle az az içti. Şimdi susadığı zaman eline alıp ısırıyor ama daha havaya kaldırması gerektiğini anlamadı 😅 ben de nasıl alıştıracağım konusunda endişeliydim sürekli teklif ettim bardağı dudaklarına götürdüm öyle öyle alıştı 2 ayda
O
Ozlem
20 Şubat 2026 11:55
Munchkin alıştırma bardağı kullanıyoruz ilk başta kullanamadı. Gün içinde olabildiğince eline verdim ve pipet kısmına muz sürdüm. Onlar mı işe yaradı bilmiyorum ama zamanla içmeye başladı.
E
Elif K.
20 Şubat 2026 19:32
@Emel Koca kızım 6 aylıkken içmeye başladı pipetli suluktan , bende ilk verdiğimde sadece dişini kaşıyordu sonra ınstagramda bir paylaşım gördüm pipetin ucuna su döküyor sonra bebeğin ağzına verdi annesi o suyu çekerken pipettende su geldi iki-üç uygulama tekrarladım kızım içmeye başladı .Bizim suluğumuz Munchkin .

Emel K.
22 Şubat 2026 08:40
Munchkin alıştırma bardağı kullanıyoruz ilk başta kullanamadı. Gün içinde olabildiğince eline verdim ve pipet kısmına muz sürdüm. Onlar mı işe yaradı bilmiyorum ama zamanla içmeye başladı.

Emel K.
22 Şubat 2026 08:40
@Emel Koca kızım 6 aylıkken içmeye başladı pipetli suluktan , bende ilk verdiğimde sadece dişini kaşıyordu sonra ınstagramda bir paylaşım gördüm pipetin ucuna su döküyor sonra bebeğin ağzına verdi annesi o suyu çekerken pipettende su geldi iki-üç uygulama tekrarladım kızım içmeye başladı .Bizim suluğumuz Munchkin .
N
Nurgül Ç.
23 Şubat 2026 17:25
Merhaba alıştırabildiniz mi
E
Elif K.
24 Şubat 2026 08:05
@Emel Koca suluğumuzda aynıymış dediğim gibi pipetin ucuna su dökünce kalıyor orda bir iki denemede içiyorlar 1 günde öğrendi belki yarım saat diyeyim ☺️

Emel K.
24 Şubat 2026 08:06
Merhaba alıştırabildiniz mi
N
Nurgül Ç.
24 Şubat 2026 15:53
5 dakikada pipetle su içmeyi öğrendi 😂 munchkin suluk kullanıyoruz pipetin altındaki tıpayı çıkardım üst pipete de su damlattım bir iki gevelemeye kavradı şimdi rahat rahat çekiyor tam alışınca alt tıpayı geri takıcam

Emel K.
27 Şubat 2026 08:07
5 dakikada pipetle su içmeyi öğrendi 😂 munchkin suluk kullanıyoruz pipetin altındaki tıpayı çıkardım üst pipete de su damlattım bir iki gevelemeye kavradı şimdi rahat rahat çekiyor tam alışınca alt tıpayı geri takıcam