Suluk

121 görüntüleme
G

Gamze Ç.

22 Temmuz 2026 22:32
Merhaba kızlar 6aylık oğluma nasıl suluğu öğreticem Philips aventin alıştırma bardağının ucuna benzer suluğumuz var ısırıyor içine çekmiyor
G

Gamze G.

22 Temmuz 2026 22:36
Bende birden fazla aldım ama öğretemedim ne pipetliyi ne de diğerini şu anlık fincanda içiriyorum inşallah ona enerjim olursa araştırıp öğretmeye çalışacağım. Bu sorunun altına gelecek cevapları da takip ediyor olacağım🌸
S

Songül

22 Temmuz 2026 22:55
Bardakla içiyor benimki 8 aylık digerini sevmedi .pipetli denwyecegım birde
Deniz T.

Deniz T.

Premium Üye
22 Temmuz 2026 22:59
Merhabalar ben kızıma Munchkin ve mamajoo markalarini kullandim. Munchjin yetiskin bardaklari gb mantigi cok kolay alisti bu suluga kizim. Mamajoo biraz alistirma bardagi gb ucu biberon seklinde silikon onun cekim kuvveti daha zor ilk zamanlar icmiyor gb hissettiriyordu sonra alisti ben ikisinden de memnunum ve ikisini de 6 ayliktan itibaren kullanmaya basladim.
Begüm A.

Begüm A.

22 Temmuz 2026 23:18
Ben de mamajoo alıştırma bardağıyla başladım şu an 10 aylık olmak üzere onunla devam ediyorum çok memnunum ilk başlarda çekemiyordu ama zamanla öğrendi ben de pipete alıştırmak istiyorum ama benimki de pipeti çekemedi
D

Didem A.

22 Temmuz 2026 23:21
İki kızımda da munchkin kullandım. Çok memnun kaldım. Akıtma koku asla yok
Ö

Özlem E.

22 Temmuz 2026 23:56
Merhaba. Bende ne yaptıysam olmamıştı mamajoo suluğunun ucuna su koydum çekmeye başladı isterseniz deneyin belki sizde de işe yarar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir