Sulu Mukuslu Kaka

105 görüntüleme
H

Hatice B. A. ..

17 Aralık 2025 07:31
Bebeğim geçen ay tam 2 buçuk aylıkken hastalandı. Çok kötü durumdaydı. Doktora götürdük. Ciğerleri iltihaplanmış dedi bir torba dolusu ilaç verdi. Bunların içinde antibiyotik ve 2 tane buhar da vardı. Bebeğim o hastalıktan beri tambir ay oldu hergün 2 kez sulu mukuslu kaka yapıyor. Sebebi ne olabilir. Geçer diye bekledim fakat geçmedi küçükbir şehirde yaşıyorum yine aynı doktora götürmek istemiyorum
H

Hatice B. A. ..

17 Aralık 2025 07:34
Bebeğimin kilo alımı vs iyi, ateşi yok,huzurluğuda yok, dişte çıkarmıyor şuan.
S

Sibel O. A.

17 Aralık 2025 07:36
Benim bebeğimde boğaz enfeksiyonu olmuştu , sonrasında sizin gibi mukuslu bayağı vıcık yapmaya başladı, dışkısı gürültülü idi, sonrasında süt inteloransı olduğunu söylediler, şuan diyet yapıyorum.
H

Hatice B. A. ..

17 Aralık 2025 07:42
Ne kadar sürede düzeldi peki bende beş gündür süt ürünlerini yemeyi bıraktım
Gizem K.

Gizem K.

17 Aralık 2025 08:07
Bebeğimin herhangi bir hastalığı yok 5 aylık oldu hala mukuslu kaka yapıyor yani bu normal kabul edilen bir durum bir sorun var gibi düşünmeyin kakanın rengi siyah beyaz olduğunda endişe etmelisiniz ya da kaka da kan varsa bunun dışında normal
Gizem K.

Gizem K.

17 Aralık 2025 08:08
Aynı zamanda probiyotik kullanmıyorsanız başlayın bebeğinizin bağırsaklarına iyi gelir çünkü antibiyotiklerde ishal gibi bir kıvam yapıyor bebeklerde bizde de oldu antibiyotikle birlikte probiyotik kullandık doktorumuz 4. Aya kadar kullandırdı mesela bunun da yararını görürsünüz ama mukuslu diye sorun var gibi düşünmeyin
H

Hatice B. A. ..

17 Aralık 2025 08:11
Probiyotik hiç kullanmadık
Gizem K.

Gizem K.

17 Aralık 2025 11:33
İshal olan ve antibiyotik alan bebeklerde çoğunlukla probiyotikiği başlatıyorlar bence doktorunuz da probiyotik konuşun bize dördüncü aya kadar kullandırttı ve etrafındaki herkeste kullandı
H

Hatice B. A. ..

17 Aralık 2025 11:36
Teşekkür ederim♥️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir