Sulu Kaka

73 görüntüleme
P

Pınar T. E. ..

24 Haziran 2025 19:04
Hocam 39 haftalık 3400 gr doğdu şu an 4 aylık 7 kilo sadece anne sütüyle besleniyor doğduğun beri günde ortalama 2 kere sulu kaka yapıyor ve bezden taşıyor doktorumuz sadece probiyotik verdi 3 gündür kullaniyoruz ama aynı şekil devam ediyor sadece probiyotik yeterli midir
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

24 Haziran 2025 19:06
Anne sütü alan bir bebe probiyotik kullanmasını önermiyorum. Eğer alerji gibi özel bir durumunuz varsa ya da bir hastalığınız, bu durumda probiyotik kısıtlı bir süre için kullanabilirsiniz. Aksi taktirde uzun kullanım senaryoları çok mantıklı gelmiyor…
P

Pınar T. E. ..

24 Haziran 2025 19:50
Peki sulu kaka zararlı mıdır hocam bir hastalığa mı işarettir
G

Gamze D. ..

24 Haziran 2025 19:57
Hocam yanıtlarsanız çok sevinirim aynı durumun içerisindeyim doktorum diyet önerdi Özellikle son yıllarda bu Laktoz Alerjisi çok çoğaldı çoğu kişiden duyuyoruz ve diyet yapmaktayız SULU KAKA SORUN TEŞKİL EDER Mİ?
Ç

Çiğdem A.

24 Haziran 2025 20:22
Bende nereye yazacağımı bilemedim umarım görürsünüz hocam 70 günlükken bir burun tıkanıklığı yaşadık acile gidelim onlar açsınlar bn evde yapamam dedim ve acile gidisimizle yatış verildi bir hafta ve bir sürü antibiyotik tedavisi uykulandi oysaki ilk verilen tahliller sonradan çıktığında herşey temizdi🥺 eve geldik 20 gün ishal di 90 günü doldurunca başka doktora gittik ve kaka tahlili pozitifti süt diyeti yaptığımda negatif oldu sonradan ishal azaldı ve biz özel mama anne sütü ile devam ettik 5aylikken diyet açtık ama çoğunda ne kaşıntı kizarikli ne döküntü hiç olmadı fakat 4 aydan şuan 11aya gireceğiz her ay mutlaka 15 gün burun tıkanıklığı ve bazende cigere kadar inen rahatsızlığı geçirdik antibiyotik ve hava ile durumu düzeltmek istediler kendiliğinden mi duzeliyordu antibiyotik boş yere mi kullandık bilmiyorum yaz dönemi ve hala burun tıkanıklığı yaşıyoruz sürekli günde en az iki kez serum suyu ile yıkama yapiorum burada alerji uzmanı yok ve artık çok çaresizim 🥺fikir almak istiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir