Suda Doğum

173 görüntüleme
B

Berçin T.

16 Haziran 2025 11:07
Merhaba, İstanbul’da yaşıyorum. 5 Ocak 2025 tarihinde kızım dünyaya geldi. Hamile kalmadan önce suda doğumu araştırmıştım ve ilgimi çekmişti. Tüm hamileliğim boyunca hep suda doğum yapacağıma inandım. Hareketli bir hamilelik geçirdim. Pilates, yoga ve yürüyüş yaptım. 39+5 de birden suyum geldi ve 1 saat sonra kasılmalarım başladı. 4 saati evde geçirdim. Hastaneye gittiğimizde 5 cm açıklığım vardı. Sabah 6’da beni havuza aldılar ve 7:14 de kızım doğdu. Suyun ağrı kesici ve rahatlatıcı etkisini kullandık. Damar yolu bile açılmadı. Epidurel almadım. Hiçbir ağrı kesici anestezi kullanmadan, 7 saat içinde doğum yaptım. 9 ay boyunca suyun içinde büyüyen kızım direkt suyun içine doğdu. Hemen bana temas etti. Çok şükür kolik olmadık. Sevgili hamileler herkes bana da sen kafayı mı yedin normal doğum ne suda doğum ne korkunç çok ağrılı acılı diyerek korkutmaya çalıştı. Hiç kimseyi dinlemedim. Sadece kızım ve kendime güvendim. Şimdi 5 aylık oldu bile. Hiç korkmayın lütfen, sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir