Su Vermeli Miyim?
130 görüntüleme
M
Melike B.
14 Temmuz 2025 16:30
Bebeğim 4 aylık kız ve bez sayısında azalma var çişini de pek yapmıyor sıcaklardan dolayı günde 1-2 çay kaşığı su vermeli miyim?
B
Büşra N. S.
14 Temmuz 2025 16:52
Aynı durum bende de var ve idari sarimsi pas rengi gibi benim kızım 4 ay 20 günlük
M
Melike B.
14 Temmuz 2025 16:52
Benimkisi de bazen turuncumsu bazen normal renginde ama bez sayısı 2-3 falan normalde de ben pişik olmasın diye sık değiştiriyorum
S
Sena K. E.
14 Temmuz 2025 17:28
Bizde 4 ay 13 günlüğüz geçen hafta idrar tahlili yaptırdım çok terlediği için idrarı yoğunmuş su vermemi havaların çok sıcak olduğunu söylediler bi kaç gün su verdim daha sık emzirmeyi teklif ettim düzeldi çok şükür, minik su biberonuna su koydum gün içinde bazen teklif ediyorum ağzını açıp alırsa veriyorum istemezse zorlamıyorum

Hanife A. ..
14 Temmuz 2025 17:49
5 aylık kontrolünde doktor vücudu susuz kalmış su ver demisti günde beş altı çay kaşığı gibi. Şimdi 7aylik olacağız tadimlara başladığımız için miktarı artirdim. Çişini köyü görünce ertesi gün daha sık emzirmeye dikkat ediyorum birde şu teklif etmeye.
M
Melike B.
14 Temmuz 2025 18:08
Benimki tok olduğunda almıyor memeyi bu yüzden sık emziremiyorum maalesef
B
Bahar K.
15 Temmuz 2025 05:29
Doktorlar bas bas bağırıyorlar bebeğiniz anne sütü ya da mama alıyorsa ilk altı ay su vermeyin diye. Tercih sizin ama bence doktorları dinleyin. Aşırı sıcak diye ekstra su vermeyin. Yeterli suyu mama veya anne sütünden alıyorlar

Merve B.
15 Temmuz 2025 12:40
Su 9 aya kadar süt ve formül mamadan sağlanıyor suya gerek yok
R
Rumeysa Ç.
15 Temmuz 2025 12:51
Dün doktora götürdüm ve yarım çay bardağı su verebilirsin günlük dedi 3 bucuk aylık aynı sekilde idrar çıkışı az ve rengi koyu diye. Normalde önermiyoruz ama bu sıcaklarda çok sıvı kaybediyolar dedi
A
Arefe Y.
16 Temmuz 2025 05:39
Benim şu an 7 aylık ama 4 aylık komtrolü yazın başına denk gelmişti. Doktor 4. Aydan sonra su öneriyorum versen iyi olur havalar da ısındı çok su kaybeder dedi. Öylelikle az az başlamıştım