Su Verebilir Miyim 3,5 Aylık

94 görüntüleme
P

Pelin A.

1 Nisan 2026 20:28
bebeğim 3,5aylık sadece mama içiyor su verebilir miyim kakası hafiften katılaşmaya başladı ne yapabilirim bilmiyorum
D

D ..

1 Nisan 2026 20:35
bebeğim yaz ayında doğmuştu ben veriyordum az az aile hekimimiz de mama içen çocuklarda öneriyorum demişti zeytinyağlı da verebilirsiniz
S

Sena

1 Nisan 2026 20:36
Su verilebilir mi bilmiyorum ama mamasına birkaç damla zeytinyağı damlatmak hem kabızlığa hem de gaza iyi geliyor.
P

Pelin A.

2 Nisan 2026 00:41
Elif 🌸
bebeğim yaz ayında doğmuştu ben veriyordum az az aile hekimimiz de mama içen çocuklarda öneriyorum demişti zeytinyağlı da verebilirsiniz
Evet yaz ayında öneriyorlar ama hala havalar çok sıcak değil kararsızım
P

Pelin A.

2 Nisan 2026 00:42
Sena
Su verilebilir mi bilmiyorum ama mamasına birkaç damla zeytinyağı damlatmak hem kabızlığa hem de gaza iyi geliyor.
Bunu duymuştum. Kaç damla damlatacz
S

Sena

2 Nisan 2026 03:52
Ben günde 1 defa mamasına 5 damla damlatıyorum. Gazı çoksa ya da tuvaletini yapmadıysa günde 2 defa damlatıyorum. Gün içinde mutlaka tuvaletini yapmış oluyor
G

Gülşah S.

Premium Üye
2 Nisan 2026 04:11
3,5 aylık bebeğe su vermemeniz gerekiyor.böbrekleri bu yükü kaldıramaz. Kabızlık için diğer önerilen şeyleri yapabilirsiniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir