Su Tüketimi
297 görüntüleme

Derya ç.
9 Ağustos 2026 20:27
Merhaba bu aralar nem oranı çok yüksek bebeğim 8 aylık çok terliyor gündüz 3-4 defa emiyor yemek yemeyi hiç sevmez artık ısrar etmiyorum zamana bıraktım.Günlük beslenme bu şekilde su tüketimini ne kadar olmalı konusunda hâlâ ayarlıyamıyorum çünkü 1 haftadır çok terliyor çiş yapıyor ama biraz sarımsı.Toplam bir çay bardağı kadar anca içiyordur suyu.Sizde durumlar nasıl?
G
Gül Ş.
Premium Üye
9 Ağustos 2026 20:53
100 - 150 arası yeterli oluyor diye biliyorum 8 aylık bir bebek için ama çişi açık sarıysa normal koyuysa daha çok teklif edin veya araöğünlerde destekleyin

Derya ç.
9 Ağustos 2026 21:01
Teklif ettikçe istiyor 😂Benim oğlum yemek dışında her şeye okeydir herşey ağzında olsun yani..Ya fazla vermekte zararlı ortasını bulamıyorum bugünlerde çünkü hava çok nemli çok terliyor artı 🦷 dişleri çıktı sancılı
M
Melis Y.
12 Ağustos 2026 15:49
8 aylık bebekten zaten ne yemesini bekliyorsunuz kindly ogun basi 1 yemek kaşığı bile kafi. Su konusu sizin yaşınız için bir uzman söylese daha iyi olur. Su zehirlenme olayı olabilir fazla su tuketiminde

Derya ç.
12 Ağustos 2026 16:00
8 aylık bebekten zaten ne yemesini bekliyorsunuz kindly ogun basi 1 yemek kaşığı bile kafi. Su konusu sizin yaşınız için bir uzman söylese daha iyi olur. Su zehirlenme olayı olabilir fazla su tuketiminde
Yükleniyor...