Su Tüketimi

297 görüntüleme
Derya ç.

Derya ç.

9 Ağustos 2026 20:27
Merhaba bu aralar nem oranı çok yüksek bebeğim 8 aylık çok terliyor gündüz 3-4 defa emiyor yemek yemeyi hiç sevmez artık ısrar etmiyorum zamana bıraktım.Günlük beslenme bu şekilde su tüketimini ne kadar olmalı konusunda hâlâ ayarlıyamıyorum çünkü 1 haftadır çok terliyor çiş yapıyor ama biraz sarımsı.Toplam bir çay bardağı kadar anca içiyordur suyu.Sizde durumlar nasıl?
G

Gül Ş.

Premium Üye
9 Ağustos 2026 20:53
100 - 150 arası yeterli oluyor diye biliyorum 8 aylık bir bebek için ama çişi açık sarıysa normal koyuysa daha çok teklif edin veya araöğünlerde destekleyin
Derya ç.

Derya ç.

9 Ağustos 2026 21:01
Teklif ettikçe istiyor 😂Benim oğlum yemek dışında her şeye okeydir herşey ağzında olsun yani..Ya fazla vermekte zararlı ortasını bulamıyorum bugünlerde çünkü hava çok nemli çok terliyor artı 🦷 dişleri çıktı sancılı
M

Melis Y.

12 Ağustos 2026 15:49
8 aylık bebekten zaten ne yemesini bekliyorsunuz kindly ogun basi 1 yemek kaşığı bile kafi. Su konusu sizin yaşınız için bir uzman söylese daha iyi olur. Su zehirlenme olayı olabilir fazla su tuketiminde
Derya ç.

Derya ç.

12 Ağustos 2026 16:00
Melis Yalburdak
8 aylık bebekten zaten ne yemesini bekliyorsunuz kindly ogun basi 1 yemek kaşığı bile kafi. Su konusu sizin yaşınız için bir uzman söylese daha iyi olur. Su zehirlenme olayı olabilir fazla su tuketiminde
Ben şu kadar bu kadar bekliyorum demedim zaten ek gıdayı hiç istemiyor anlamındaydı durumunu izah ettim belki aynı durumda olan arkadaşlar vardır diye.Su zehirlenmesi yaşatacak kadar kontrolsüz vermiyorum sadece bu yoğun nemli günlerde ekstra su veriyormusunuz diye yine fikir almak istedim.Mizacınız sertliği rahatsız edici
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir