Su Tüketimi

125 görüntüleme
S

Sinan Ö.

1 Temmuz 2025 06:13
Oğlum 8 aylık. Anne sütü, mama ve ek gıdayla karma besliyoruz. Son bir kaç gündür çişli bez sayısında azalma var ve gece hiç tuvaletini yapmıyor. Günde 3 tane bez açıyoruz. Aşırı terliyor sürekli saçları ve kıyafetleri ıslak halde. Aşırı terlediği için aldığı sıvı yetmiyor olabilir mi? Bu ayda bir bebek için ne kadar su verebiliriz? Su veriyoruz fakat bazen içmek istemiyor.
B

Beril B.

1 Temmuz 2025 08:49
Benim de bir yaşında oğlum yaz ayları olduğu için her fırsatta su vermeye çalışıyorum zaten o ihtiyacı olduğu kadarını içiyor gerisini içmiyor o yüzden bence siz de her fırsatta su vermeye çalışın benim bebeğim de emiyor ve ek gıda döneminde
Ş

Şule Y.

1 Temmuz 2025 10:06
Bebeklerimiz aynı ayda ve aynı sorunu yaşıyoruz. Terlediği için vücut suyu ter ile atıyor dedi doktor . Anne sütünü biraz arttırdım sürekli su teklif ediyorum dünden beri düzeldi.
A

Ayşe K.

1 Temmuz 2025 17:03
Biz de yaşadık. Sıcaklardan dolayı dedi doktorumuz. İdrarla değil ter ile atıyormuş. Bunu yaşamak istemiyorsanız bulunduğu ortamın ısısını bebeğe göre ayarlayabilirsiniz dedi. Yaşadığımız il inanılmaz sıcak. Klima taktırdık ve sorunumuz düzeldi. Ama korkmayın. Genel olarak herkeste var. Çok su vermek istiyorsanız ben bazen şırınga ile veriyordum.
E

Esra Ç.

1 Temmuz 2025 20:56
Bende aynı sorun var ama benim kızım 1 yaşından ve ilk başta da su içmiyordu hala içmiyor napsam olmuyor hiç bir sıvıyı tüketmiyor mama dışında

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir