Su Tüketimi

184 görüntüleme
G

Gözde A.

25 Haziran 2025 09:23
Oğlum ek gıdaya yeni geçti bugün ikinci yoğurt denememizi yaptık ek gıda ile birlikte doktorumuz suda verebilirsin artık dedi su vermeye de başladım sanırım suyu bayağı sevdi ne zaman versem güzel bir şekilde içiyor acaba en fazla ne kadar su içebilir ağzından çekmesem suluğunu mama yer gibi su içiyor bu arada sadece mamayla besleniyor ve beş aylık su tüketiminin herhangi bir sınırı var mı
Elifnur Ö.

Elifnur Ö.

25 Haziran 2025 09:32
1 yaşına kadar su ihtiyacını anne sütü ya da mamadan karşılıyor bebekler aslında. Osman hoca su tüketimi konusunda pek ısrarcı değil çünkü su midede yer kaplıyor. Suyun midede kapladığı yer yerine mama ya da yoğurt yemesi daha faydalı olacaktır diye. Çünkü zaten su ihtiyacını mamadan karşılıyor☺️ En fazla 100 ml öneniyor diye biliyorum.
K

Kübranur ..

25 Haziran 2025 09:32
Öğün başına 40ml su demişti kendi doktorumuz
G

Gözde A.

25 Haziran 2025 09:34
Benim bebeğim doğduğundan beri fazla kusan bir bebek şimdi su falan da verince üzerine mama yiyor falan derken bu ara azalmıştı kusması tekrar çoğaldı olabildiğince az vereyim o zaman suyu
D

Diren T. ..

25 Haziran 2025 15:09
İlk ek gıdaya başlayınca kaşık olarak veriyordum evet emziyorum sütten karşılıyor ama havalar çok sıcak içi yanıyor bebeklerin ictigi kadar veriyorum ben
Ö

Özlem A.

25 Haziran 2025 16:19
Bizim doktorumuz da içtiği kadar verin zaten fazlasını içmek istemez demişti
Ö

Özlem A.

25 Haziran 2025 16:19
Sadece açken değil muhakkak tokken verin demişti
G

Gözde A.

25 Haziran 2025 16:53
Teşekkürler hepinize

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir