Su Şekli

162 görüntüleme
E

Ezgi B.

3 Haziran 2026 21:42
Ne zamana kadar suyu kaynatılmış soğutulmuş olarak vermeliyiz? 16 aylık oldu ikizlerim daha devam etmeli miyim?
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 21:44
Hala bende devam ediyorum ama artık hazır su vermeye başladım 1 2 defa çeşmeden verdim bir şey de olmadı aslıda
E

Ezgi B.

3 Haziran 2026 21:45
Osman hoca bu konuyla ilgili herhangi bir şey dedi mi acaba hiç denk gelmedim sanırım
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 21:53
Ezgi Burgaz
Osman hoca bu konuyla ilgili herhangi bir şey dedi mi acaba hiç denk gelmedim sanırım
Yok ben görmedim hiç ya
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Haziran 2026 22:02
Ezgi Burgaz
Cam içerisindeki hazır satılan suyu tüketebilir bebekler
E

Ezgi B.

3 Haziran 2026 22:03
🧸Ebru Keleş 🧸
Yok ben görmedim hiç ya
Biz mineral filtreli arıtma suyu kullanıyoruz o da olur mu acaba
M

MT

3 Haziran 2026 22:06
6.cı aydan sonra kaynatıp vermedim direkt aldığımız şişe sulardan içti ve bebek suyu diye bir şey yok kendi dr muz da osman hocada içebilir dedi
E

Ezgi B.

3 Haziran 2026 22:08
Meliha Taşdemir
6.cı aydan sonra kaynatıp vermedim direkt aldığımız şişe sulardan içti ve bebek suyu diye bir şey yok kendi dr muz da osman hocada içebilir dedi
Anladın teşekkür ederim
T

Tuğba B. ..

3 Haziran 2026 22:16
Hiç kaynatmadım cam şişe su verdim .1 yaşında bizim içtiğimiz sudan versim
E

Ezgi B.

3 Haziran 2026 22:18
Tuğba Beyazgül
Hiç kaynatmadım cam şişe su verdim .1 yaşında bizim içtiğimiz sudan versim
Ben de artık su ayarlamaktan yoruldum vermek istiyorum
Naile B. P.

Naile B. P.

3 Haziran 2026 22:20
Ben hiç kaynatmadım. Hatta Osman Hoca nın videosundan Somra direkt damacana suyundan verdim. Şükür bir şey olmadı
E

Ezgi B.

3 Haziran 2026 22:21
Naile Büşra Potuk
Ben hiç kaynatmadım. Hatta Osman Hoca nın videosundan Somra direkt damacana suyundan verdim. Şükür bir şey olmadı
Osman hocanın bununla ilgili videosu var mı acaba ne diyor orda
T

Tuğba B. ..

3 Haziran 2026 22:24
Ezgi Burgaz
Osman hocanın bununla ilgili videosu var mı acaba ne diyor orda
Osman hoca diyorki sık değişen sulardan verin hemen biten yani damacana yerine 5 kiloluk bidonlar yada 1 lt lik sular yada cam şişe su. Ben hiç kaynatmadım
T

Tuğba B. ..

3 Haziran 2026 22:25
Ayrıca şu pet şişelerde satılan bebek suları bana çok saçma geliyor pet şişe ile verdikten sonra kendi içtiğimiz şişeden de verebiliriz
E

Ezgi B.

3 Haziran 2026 22:29
Tuğba Beyazgül
Osman hoca diyorki sık değişen sulardan verin hemen biten yani damacana yerine 5 kiloluk bidonlar yada 1 lt lik sular yada cam şişe su. Ben hiç kaynatmadım
Mineral filtreli arıtma kullanıyoruz biz zaten ondan da verebilirim diye düşünüyorum o zaman. Evet bebek suları tamamen kandırmaca bence de
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir