Su Problemi
123 görüntüleme

Büşra D. K.
1 Ağustos 2025 07:46
Merhaba, kızım 3,5 aylık olmak üzre 2 haftaya kadar sadece anne sütüydü fakat gündüzleri artık sütüm azalmaya başladı ve doymuyor ek olarak gündüzleri artık mama ile besleniyor geceleri full anne sütü bana sürekli çocuğa su ver içi yanar havalar çok sıcak diyip duruyorlar su vermem doğrumu ya ? Herkesi reddediyorum ama aşıırı merak konusu 1 çay kaşığı da olsa ver diyorlar çünkü ?
A
Arzu G.
1 Ağustos 2025 10:55
6ay sadece anne sütü ve mama evet ama bir çay kaşığı içme suyundan hiçbir bebek zarar görmez o yüzden aklınız karisiyorsa verin gitsin.cisinin renginden sayısından miktarından anlarsınız zaten sıvı ihtiyacı olduğunu.benim bebeğim kış aylarına denk geldiği için ihtiyaç duymadım ama şuan 3aylik olsaydı mutlaka o çay kaşığını verirdim

Reyhan Y.
3 Ağustos 2025 11:51
Eğer bebeğinizin idrarında kırmızı kristaller yoksa kesinlikle suya gerek anne sütünün büyük bir kısmı sudan oluşur zaten. Ayrıca mamayı da su ile hazırlıyorsunuz
E
Elif E.
5 Ağustos 2025 18:28
Benim bebeğim de var kristaller vermeli miyim

Büşra D. K.
5 Ağustos 2025 18:33
İdrarında hiçbir problem yok ve idrar sayısıda normal düzeyde şükür ki ben 2 - 3 günde bir veriyorum artıı ama 1 çay kaşığı değil 2 damla kadar veriyorum. Bazen gündüz sütüm az da olsa geliyor gündüzleri emziriyorsam da 1 kerede olsa asla vermiyorum buda bilgi olsun