Su İçmiyor Desteğinize İhtiyacım Var Hocam

158 görüntüleme
Gizem K. .

Gizem K. ..

17 Haziran 2025 20:46
Hocam 6,5 aylık bebeğim ek gıdayı verdikten sonra suyu zorla veriyorum içmek istemiyor öneriniz var mıdır? İzmir'de yasiyoruz ve hava çok sıcak susuz kalsın istemiyorum. Ayni zamanda emiyor fakat gündüz çalıştığım için su ihtiyacını nasıl karsilayabiliriz? Desteginize ihtiyacım var
B

Betül B. ..

17 Haziran 2025 21:06
Bebeğiniz emiyor mu? Yani ek gıda aşırı olmadığı için tadımlık olduğu için sütten karşıladığını düşünüyorum ama içiniz rahat edecekse ilgisini çekecek şekilde verebilirsiniz ilk suyu n farklı yönlerini tatsın sonra içer siz vermeye devam edin aşırıya kaçmadan zamanla oturur düzen
M

Melike D. ..

17 Haziran 2025 21:07
Benim bebeğim de 8 aylık ek gıda ve mama yiyor suyu çok isteksiz içiyor zorla veriyorum bende. İstanbul da yaşıyorum ve hava şartları malum sıcak ve nemli oluyor sorun olur mu acaba
Y

Yaren A.

18 Haziran 2025 13:51
Benim bebeğim de su içmiyordu şuan 9 aylık biberon yerine bardak denedim ve şuan bardakla su içiyor az içiyor evet ama en azından içiyor
A

Amine A. B. ..

18 Haziran 2025 14:12
Hocam 15 aylık benim bebğim de sevmiyor içine azcık elma konsantresi katıyorm öyle içiyor ama kabızlık var ne yapabilirim
N

Nil Y.

18 Haziran 2025 21:11
Hocamız anne sütü ile veya formül mama ile beslenen bebeklerin bu aylarda su ihtiyacı olmadığını belirtmişti.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir