Su İçmiyor

110 görüntüleme
A

Ayşe M.

19 Şubat 2026 23:18
Bebeğim 7 aylık oldu hiç su içmek istemiyor günde bir kaç yudum anca içiyor. Her yemekten sonra emmek istiyor sık sık emiyor. Ama su içmiyor. Biberona alışkın değil ondan diye düşündüm kaşıkla ve bardakla da denedim kabul etmiyor. Ne yapmalıyım? @Osman Gönülal
F

Fatma S. ..

19 Şubat 2026 23:23
Benim oğlum da 14 aylık hala su içmiyor. Pipetli bardak, alıştırma bardağı, cam bardaklar kahve fincanı herşeyi denedim. Biberonla vermek istemediğim halde biberonla bile denedim asla içmiyor. Mama içtiği için sıvı ihtiyacını karşılıyor tamam ama mamayı bırakınca ne olacak? Bir iki yudum bile içmiyor anında çıkarıyor. Başta birşeyle karıştırmakta istemiyorum suyu su olarak içsin diye ama başka ne yapabilirim bilmiyorum.
T

Tuğba B. ..

20 Şubat 2026 00:00
1 yaşına kadar zorlamaya gerek yok . Bizim dr her yemekten sonra teklif et istemezse zorlama dedi. Anne sütü yada mamadan alıyor suyunu
E

Elif ..

20 Şubat 2026 01:26
Bebeğim suyu sadece hayat bebek suyu nun içinden çıkan suluk başlığı ile kabul etti deneyin bir isterseniz
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

21 Şubat 2026 14:22
Merhaba; bebeğiniz bu dönemde sıvı ihtiyacını anne sütü/formül mamadan karşılar. Endişe etmeyiniz 🌺
A

Ayşe M.

21 Şubat 2026 14:27

Fatma Atagün

Merhaba; bebeğiniz bu dönemde sıvı ihtiyacını anne sütü/formül mamadan karşılar. Endişe etmeyiniz 🌺

Teşekkür ederim ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir