Su İçmiyor

118 görüntüleme
Ş

Şeyma H.

19 Şubat 2026 11:08
Merhaba kızlar. Bebeğim 8 bucuk aylık ve asla su içiremiyorum. Avent alıştırma bardağı aldım içmiyor ucunu ısırıyor kaşıkla veriyorum yine içmiyor fincanla denedim yine içmedi ve biberonla denedim son çare yine içmiyor nasıl alıştırdınız acaba asla su içiremiyorum
E

Emine S.

19 Şubat 2026 11:14
Suluk aldım ben suluğundan içti hep ya da bardağa koyup pipetle öğretebilirsiniz ya da küçük renkli bardağın içine koyup eline verebilirsiniz
Ş

Şeyma H.

19 Şubat 2026 11:16
Bardağı verdiğimde döküyor hep yine içmiyor pipetle denedim pipeti ısırıyor yine acaba nasıl alıştırdınız pipetle ?
E

Emine S.

19 Şubat 2026 11:27

Şeyma Hacıosmanoğlu

Bardağı verdiğimde döküyor hep yine içmiyor pipetle denedim pipeti ısırıyor yine acaba nasıl alıştırdınız pipetle ?

https://www.instagram.com/reel/DFZ31EvO-Zi/?igsh=MXNyNDNpMnFjemhhYg==
E

Emine S.

19 Şubat 2026 11:27

Şeyma Hacıosmanoğlu

Kopyaladığım linkten bakabilirsiniz böyle yaptım
Ayşegül A.

Ayşegül A.

19 Şubat 2026 11:47
Benim oğlan 9 aylık hala su içemiyor.içmek istiyor ama boğazında kalıyor.alıştırma bardağıyla denedim olmadı.normal küçük bardakla denedim onunla daha iyi içiyor ama azıcık fzla gitsin hemen boğazında kalıyor.yutmasını bi öğrenemedi.mamayı içebilen çocuk onu içemiyor.çoğunu ağzından çıkarıyor.nasıl öğrencek ben de [bilmiyorum.yemek](bilmiyorum.yemek) yedirirken değil su içirirken korkuyorum vallahi😒
H

Hilal

19 Şubat 2026 12:31
Benim kızım 12 aylık olacak onda da aynı sorun var, bizim gibi bardaktan içmek istiyor, onun için silikon bardak aldım ama bu sefer de fazla kaçınca boğuluyor, zamanla öğrenir diye düşünüyorum
Ş

Şeyma H.

19 Şubat 2026 13:50
Çok teşekkür ediyorum bunu deneyeceğim hemen 🥰
Ş

Şeyma H.

19 Şubat 2026 13:52

M.Kurtulmuş

Merhaba,9 aya kadar su içmesi şart değil maama/süt yeterli oluyor,acele etmeyin,hazır olunca içer 懶

İnşallah biran önce hazır olur 🙏
Ş

Şeyma H.

19 Şubat 2026 13:52

Hilal

Benim kızım 12 aylık olacak onda da aynı sorun var, bizim gibi bardaktan içmek istiyor, onun için silikon bardak aldım ama bu sefer de fazla kaçınca boğuluyor, zamanla öğrenir diye düşünüyorum

En kısa sürede öğrenirler inşallah 🙏
Ş

Şeyma H.

19 Şubat 2026 13:53

Ayşegül Aydın

Benim oğlan 9 aylık hala su içemiyor.içmek istiyor ama boğazında kalıyor.alıştırma bardağıyla denedim olmadı.normal küçük bardakla denedim onunla daha iyi içiyor ama azıcık fzla gitsin hemen boğazında kalıyor.yutmasını bi öğrenemedi.mamayı içebilen çocuk onu içemiyor.çoğunu ağzından çıkarıyor.nasıl öğrencek ben de [bilmiyorum.yemek](bilmiyorum.yemek) yedirirken değil su içirirken korkuyorum vallahi😒

Benim bebeğimde aynı ağzından cıkarıyor hep bu sefer içecek diyorum bakıyorum ağzından akıtıyor 🥲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir