Su İçmeme Problemi

85 görüntüleme
E

Ebru K. ..

12 Şubat 2026 13:07
Merhaba kızım 7 buçuk aylık su içiremiyorum çok zorlanıyorum ne denediysem içmiyor tükürüyor sürekli ne yapabilirim bana tavsiyede bulunabilir misiniz?
C

Cennet ..

12 Şubat 2026 13:14
Pipetli suluklara alışınca onu seviyır aslında çocuklar
E

Ebru K. ..

12 Şubat 2026 13:16
Evet onu da denedim ama kızım içemedi
E

Esra A. ..

12 Şubat 2026 13:36
Anne sütü alıyorsa özellikle 9. Aya kadar su içmiyor diye evham yapmanıza gerek yok ..Anne sütü 9. Aya kadar beslenmesinin temel maddesi…Su ihtiyacını oradan karşılıyor merak etmeyin ..Pipetli suluk kullanımı için çok erken alıştırma bardakları var ondan tercih edebilirsiniz
E

Ebru K. ..

12 Şubat 2026 13:39
Evet anne sütü alıyor ama bu aralar dışkısı sert ve zorlanıyor ben de az su içtiği için öyle olduğunu düşünüyorum
E

Esra A. ..

12 Şubat 2026 14:47
Hayır su içmediği için değil ek gıdalara başladığımız için bu şekilde oluyor [..her](..her) gün bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum ben (tabi doktorumuzun önerisiyle oldu bu )..ayrıca yemeklerine de katabilirsiniz ..geçici bir durum merak etmeyin düzelicektir..10 günü aşıyorsa kaka yapamama durumu zaten kesinlikle doktorunuzun görmesi gerekiyor..Sağlıkla kalın🤗
Y

Yagmur

12 Şubat 2026 15:33
Suluklara alistiramadigim icin biberon ile denedim. Suan biberon ile su iciyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir