Şu İcmeme

170 görüntüleme
.

.....

4 Ağustos 2026 14:48
9 aylık bebeğim hiç su içmek istemiyor su biberonundan veriyorum itiyor bardakla veriyorum boğulacak gibi oluyor damlatmayan eee baby diye biberondan veriyorum ondanda içmiyor önerisi olan var mı 殺
U

Umut S.

4 Ağustos 2026 15:09
Ben şırıngayla veriyorum sizin gibi deniyorum içmeyince gün içinde içeceği miktarı şırıngayla veriyorum
.

.....

4 Ağustos 2026 15:16
Umut Süleymanoğlu
Ben şırıngayla veriyorum sizin gibi deniyorum içmeyince gün içinde içeceği miktarı şırıngayla veriyorum
Olabilir deneyeceğim ama nereye kadar böyle gider bilmiyorum
C

Ceren K.

4 Ağustos 2026 16:28
Ne biberonlar ne bardaklar pipetler gitti geldi eve en son tek icirebildigim şu e bebeklerin ceysuları var küçük ağızlıklı satılıyor bildiğiniz küçük pet şişeler ucuna ağızlık yapmışlar artık o suyun tadını mı sevdi bilmiyorum o günden beri su içmesi daha normale döndü,icirirken tabi yine kontrollü ilerlemek gerek su genzine kaçmasın diye
.

.....

4 Ağustos 2026 16:31
Ceren Kesek
Ne biberonlar ne bardaklar pipetler gitti geldi eve en son tek icirebildigim şu e bebeklerin ceysuları var küçük ağızlıklı satılıyor bildiğiniz küçük pet şişeler ucuna ağızlık yapmışlar artık o suyun tadını mı sevdi bilmiyorum o günden beri su içmesi daha normale döndü,icirirken tabi yine kontrollü ilerlemek gerek su genzine kaçmasın diye
Denemeliyim bı simdi baktım gördüm 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir