Şu İcmeme

113 görüntüleme
G

Gamze S.

26 Temmuz 2025 07:21
9 buçuk aylık ama biberon tutmuyor kaşıkla veya bardakla şu vermeye çalışıyorum bu sebeple günlük az miktarda su içiyor
Baloncuk yapıp oynamaya başlıyor nasil su alışkanlığı kazandirabilirim biberon veya pipetli birseye disarids çok zorlanıyorum

Kaynamış şu olarak kaç yaşına kadar vermeliyiz
Aslıhan Ö.

Aslıhan Ö.

26 Temmuz 2025 07:34
Kızım 6 aylık kaynamış ılımış suyu asla içmiyor kabul etmedi kaynatmadan veriyorum şişe sular zaten steril olduğu için çok takılmadım aslında. Bizde ilk başta zorlandık ancak avent su biberonu ile içmeye başladı sadece başka birşeyle kabul etmiyor. Onu aldığımda kendisi tutup içtiği için hoşuna gitti. Deneyebilirsiniz.
Y

Yaren ..

26 Temmuz 2025 08:33
Benim bebeğimde hiç su içmezdi kaynamış suda dahil hazır sulardan verdim, ilk başlarda suluktan içmiyordu bende pet şişeyle içiriyordum onu çok sevmişti, ama sürekli suluğuna su koyarak uzanabileceği yerlere koydum geldi gitti içmeye alıştı suan sulugundan içiyor suan 13 aylık
G

Gamze S.

28 Temmuz 2025 20:44
Tamam insallah teşekkür ediyorum
Esra Y.

Esra Y.

Uzman Diyetisyen

28 Temmuz 2025 22:24
Cam pipetli bardaklar veya mini akıtmaz suluklar alternatif olarak önerebilirim. Ve en önemlisi sizi izlemesine fırsat verin. Bebeğinize sunduğunuz imkanları ilk önce sizde gözlemlesin. Su miktarını günlük olarak izlemek önemli, ama bu dönemde sıvı ihtiyacının çoğunlukla anne sütü ya da mama ile karşılandığını unutmayın.
Kaynamış içme suyunu ise genellikle 1 yaşına kadar vermenizi öneririm🤗

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir