Su İçme

134 görüntüleme
İ

İrem T.

12 Mayıs 2026 20:17
6 aydan küçük bebeklerinize su verdiniz mi cam şişe su mu kullandınız
N

Nazlıcan

Premium Üye
12 Mayıs 2026 20:28
Benim bebeğim 3,5 aylık, havanın aşırı sıcak olduğu günlerde birkaç kaşık su veriyorum ben. Doktorum çok gerekli değil ama istersen verebilirsin demişti. Normal damacana suyu kaynatıp soğutup verdim.
E

Ece ..

12 Mayıs 2026 20:33
Emziriyorsanız ön süt bebeğin su ihtiyacını karşıladığı için 6 aydan önce bebeklere su önerilmiyor.
Ş

Şeyma Ş.

12 Mayıs 2026 20:44
Nazlıcan
Benim bebeğim 3,5 aylık, havanın aşırı sıcak olduğu günlerde birkaç kaşık su veriyorum ben. Doktorum çok gerekli değil ama istersen verebilirsin demişti. Normal damacana suyu kaynatıp soğutup verdim.
Doktorun böyle demesine şaşırdım. Aşırı sıcaklar için mi dedi acaba
T

Tuğba B. ..

12 Mayıs 2026 21:13
Geçensene aşırı sıcakalrda dahi vermedim 6 ay hiç vermedim
Göktenur B.

Göktenur B.

12 Mayıs 2026 21:27
İlk 6 ay bende vermedim ek gıda ile başladık ama aşırı bı su içimi yok hala hazır su kullanıyorum ben
M

Melike M.

12 Mayıs 2026 21:53
Normal içme suyunu kaynatıp soğutup philips alıştırma biberonunda verdim ben.Ama ek gıdaya geçtiğimizde başladım vermeye yani 5.5 aylıktı benim oğlum su içmeye başladığında
N

Nazlıcan

Premium Üye
12 Mayıs 2026 22:08
Şeyma Şeker
Doktorun böyle demesine şaşırdım. Aşırı sıcaklar için mi dedi acaba
Evet çok sıcak zamanlar için. İzmirde yaşıyorum şu anda hava 30 derecee ve emse de çocuğun dudakları kuruyor bile maalesef ki 🥲
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir