Su İçme

142 görüntüleme
J

Jale K.

7 Eylül 2025 20:11
Merhaba kızım 18aylık bebek suyu içiriyorum.nezaman hamgi marka sulardan vermek gerekir?
T

Tuğba B. ..

7 Eylül 2025 20:13
Osman hoca bebek suyu olmadıpını söyledi. Cam şişeden su içirebilirsiniz.laylondanda kaynatıp içirebilirsiniz
J

Jale K.

7 Eylül 2025 20:14
Ben ebebekte satılan sulardan verıyorum
S

Sema

7 Eylül 2025 20:59
Bebek suyu diye bir şey yok demişti Osman hocam. Bebek suyunun farkı ne ki normal sudan? Alkali değeri yüksek su olmasına dikkat edin diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Fuskha mı ne var marka olarak. Onun değeri iyi pembe kapaklı bulabilirseniz verin. Analizlerden geçmiş iyi bir marka
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

7 Eylül 2025 21:17
Merhaba 🌸
18 aylık bebeklerde su içmek gelişimin doğal ve sağlıklı bir parçasıdır 💧. Hatta 6. aydan itibaren ek gıdayla birlikte su verilmeye başlanır ve kaynatılmış su yeterlidir marka gerekmez. Önemli olan, biberon yerine açık bardak veya alıştırma bardağı ile içmeye geçmektir. Bu hem ağız ve diş gelişimini hem de bağımsızlık becerisini destekler 🍼➡️🥤

Çocuğunuzun gelişimiyle ilgili daha fazla bilgi ve pratik öneri için @samsuncocukgelisimiveuyku sayfamı takip edebilirsiniz 🌿. Dilerseniz size özel gelişimsel değerlendirme ve danışmanlık desteği de sağlayabilirim 💕
J

Jale K.

8 Eylül 2025 13:39
Tesekkur ederim.bardakla alıştırmalar yapmaya devam edıyoruz zaten.fuskayı bı bakayım sanırım heryerde yok.
S

Sema

8 Eylül 2025 14:47
Başka marka da olabilir önemli olan suyun içindeki değerler 😘

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir