Su İcirme

83 görüntüleme
S

Sueda C.

5 Mart 2026 14:05
Doktorumuz suya 4. Ayda başlayacağımızı söyledi, ben ek gidayla beraber 6. Ayda saniyordum. Sizlerde nasildi?
M

Melek T.

5 Mart 2026 14:10
Çok erken değil mi? Anne sütü alan bebek su içmese de olur diyor Osman bey bir yaşa

Kadar yanlış hatırlamıyorsam.

Ben 5 buçuk aylık ek gıdaya başladım, 6. Ayda alışması için su vermeye başladım.
D

Derya E.

5 Mart 2026 14:10
Bize ekgıdadan sonra birkaç yudumla başlamalısınız dedi doktorumuz. 5. Ayda başladık tadımlara ve suya. Şuan 7 aylık olacağız birkaç güne. Bir çay bardağına su koyuyorum sabah kalkınca içiriyorum yemğinden sonra da gün içinde teklif ediyorum sürekli ama 1-2 yudumdan fazla içmiyor asla
S

Sueda C.

5 Mart 2026 14:16

Melek T

Çok erken değil mi? Anne sütü alan bebek su içmese de olur diyor Osman bey bir yaşa

Kadar yanlış hatırlamıyorsam.

Ben 5 buçuk aylık ek gıdaya başladım, 6. Ayda alışması için su vermeye başladım.

Bende bilemedim ek gıdayla geceriz saniyordum bakalim
S

Sueda C.

5 Mart 2026 14:16

Derya E.

Bize ekgıdadan sonra birkaç yudumla başlamalısınız dedi doktorumuz. 5. Ayda başladık tadımlara ve suya. Şuan 7 aylık olacağız birkaç güne. Bir çay bardağına su koyuyorum sabah kalkınca içiriyorum yemğinden sonra da gün içinde teklif ediyorum sürekli ama 1-2 yudumdan fazla içmiyor asla

Bizde de boyle olur belki amac alistirmaktir bilemedim
Fatma A. U.

Fatma A. U.

5 Mart 2026 14:50
Bir yaşa kadar doktorlar önermiyor su içirilmeyi bizim doktorumuz ek gıdadan sonra içireblirsin dedi içmesede olur mamayla besleniyor zaten dedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir