Su İcirme
83 görüntüleme
S
Sueda C.
5 Mart 2026 14:05
Doktorumuz suya 4. Ayda başlayacağımızı söyledi, ben ek gidayla beraber 6. Ayda saniyordum. Sizlerde nasildi?
M
Melek T.
5 Mart 2026 14:10
Çok erken değil mi? Anne sütü alan bebek su içmese de olur diyor Osman bey bir yaşa
Kadar yanlış hatırlamıyorsam.
Ben 5 buçuk aylık ek gıdaya başladım, 6. Ayda alışması için su vermeye başladım.
Ben 5 buçuk aylık ek gıdaya başladım, 6. Ayda alışması için su vermeye başladım.
D
Derya E.
5 Mart 2026 14:10
Bize ekgıdadan sonra birkaç yudumla başlamalısınız dedi doktorumuz. 5. Ayda başladık tadımlara ve suya. Şuan 7 aylık olacağız birkaç güne. Bir çay bardağına su koyuyorum sabah kalkınca içiriyorum yemğinden sonra da gün içinde teklif ediyorum sürekli ama 1-2 yudumdan fazla içmiyor asla
S
Sueda C.
5 Mart 2026 14:16
Çok erken değil mi? Anne sütü alan bebek su içmese de olur diyor Osman bey bir yaşa
S
Sueda C.
5 Mart 2026 14:16
Bize ekgıdadan sonra birkaç yudumla başlamalısınız dedi doktorumuz. 5. Ayda başladık tadımlara ve suya. Şuan 7 aylık olacağız birkaç güne. Bir çay bardağına su koyuyorum sabah kalkınca içiriyorum yemğinden sonra da gün içinde teklif ediyorum sürekli ama 1-2 yudumdan fazla içmiyor asla

Fatma A. U.
5 Mart 2026 14:50
Bir yaşa kadar doktorlar önermiyor su içirilmeyi bizim doktorumuz ek gıdadan sonra içireblirsin dedi içmesede olur mamayla besleniyor zaten dedi