Su İçemiyor

117 görüntüleme
B

Buket ..

9 Şubat 2026 12:18
9 aylık bebeğim su içemiyor önceden bardaktan içiyordu ama artık ya ağzından çıkarıyor ya bardağa babıldıyor yada içerken yavaş vermeme rağmen genzine kaçırıp öksürüyor. Pipetli suluktan da içemiyor ne yapabilirim su tüketimi çok azaldı ve zeytinyağ vermeme rağmen bir kaç gündür kakasi keçi pisliği gibi nasıl su içirebilirim nasıl pipete veya bardağa alıştırabilirim
m

merve

9 Şubat 2026 12:23
Alıştırma bardağı kullanmadınız mı
B

Buket ..

9 Şubat 2026 12:24

merve

Alıştırma bardağı kullanmadınız mı

Ondan da içmiyor
Kübra E. .

Kübra E. ..

9 Şubat 2026 12:51
Biberona alışıksa eğer avent in bardağını deneyebilirsiniz. Emzikli gibi olması sayesinde benim kızım bundan içebildi.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

9 Şubat 2026 13:50
Ben suluk aldım normal biberonun daha genişi ağzı var ondan içiyor ondan denediniz mi
B

Buket ..

9 Şubat 2026 14:00
Denedim de ağzından geri çıkarıyor içmiyor
B

Buket ..

9 Şubat 2026 14:01
Sıcaklığına da dikkat ediyorum ılıkta verdim cam şişe de denedim ama içmiyo bi türlü neyden verirsem vereyim ağzından çıkarıyor ☹️
Kübra E. .

Kübra E. ..

9 Şubat 2026 17:05
O zaman suyu biraz tatlandırabilirsiniz azıcık karadut özüyle başka da aklıma bişey gelmiyor 🫠
B

Buket ..

9 Şubat 2026 19:13

Kübra Ergen

O zaman suyu biraz tatlandırabilirsiniz azıcık karadut özüyle başka da aklıma bişey gelmiyor 🫠

Bunu bi deneyeyim teşekkür ederim 🫶🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir