Su İçebilir mi?

226 görüntüleme
Ü

Ümmü E. ..

14 Haziran 2025 18:33
Hocam merhabalar kızım 5 aylık anne sütü emiyor günlğk iki tatlı kaşığı su veriyorum yaz geldiği için sakıncalımı
Ayşen Y.

Ayşen Y.

15 Haziran 2025 05:38
Bence bebeginiz ayi, mevsim ve verdiginiz miktar gayet uygun. Doktor bey su verilmesi bebegin midesini gereksiz yere doldurup beslenmesine engel olur demisti siz zaten az verdiginiz icin sorun olmaz. Benim bebegim de 5 bucuk aylik ben de veriyorum
N

Nil Y.

17 Haziran 2025 21:57
Dr. Osman GÖNÜLAL hocamız formül mama ve anne sütüyle beslenen bebeklerin su ihtiyacını karşıladığını belirtir. Katı gıda önceliği vardır🌸
Y

Yasemin K.

19 Haziran 2025 02:27
Ben 6 aydan önce (ek gıdaya geçmemiş) bebeklere anne sütü ve mama dışında bir şey verilmesini doğru bulmuyorum. Zaten mama veya anne sütünden gerekli suyu alıyorlar. Bir zararı olduğunu düşünmüyorum ama bu tarz şeylere başlamak için de acele etmeye gerek yok bence🌸
D

Duygu S. ..

19 Haziran 2025 02:31
Oğlum 3,5 aylık kendi doktorum günde 30 ml kaynamış ılımış su verebileceğimi söylemişti anne sütü ve günde 1-2 kere mama ile besleniyor
C

Canan Ç. Y. ..

20 Haziran 2025 21:10
3.5 aylik bebek için doktorunuz çok erken söylemiş bence formül mama ve anne sütü alıyorsa su vermeye gerek yok 180 günden önce yani bebek bir 6 aylık olup ek gıda tadimlarina başladıkça su teklif edilir bebek isterse içebilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir