Su Ciçegi Ates Olmasa Olur mu

279 görüntüleme
Yeter A.

Yeter A.

28 Temmuz 2026 01:04
Bebeğimin yüzünde kolunda kaşintılı döküntü varbazıları kurumus bazıları kabarıp tekrar cıkıyor gözüne de atmış aşırı kaşıyor. Bugün cıldıyeye götürdüm doktor atesı pluyor mu yok dedim su çiçeğidir dedi ama kesin mj dedım emın degıldı bence. Aklovır dıye surup yazdı . Döküntüler sulu degıl kırmızı oluyor Kasımaya başlayınca kabarıyor sonra. Bu ıkı tanesinde tek sulu ıldıgunu fark ettim . Su cıcehıne bakıncada farklı yerde başlar deniliyor biizmdkiyüzde var . Bu suurp kullanılır mı su cıcegınde. Su cicegını atesısz bıde yüzde baslarayal yasayan vsr mı bebegımde . @Ai Asistan
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
28 Temmuz 2026 06:23
Günaydın, bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama benim bebeğim şuan 5,5 aylık. Geçtiğimiz ay bizde su çiçeği geçirdik (tahlil yapıldı) önce bacaklarında kırmızı hafif sulu ve sonrasında beyaz uçlu olmak üzere birkaç sivilce çıktı ilk ilk etapta sinek ısırığı sandım 4 gün içinde bacaklarında toplam 8-10 tane oldu direk çocuk doktoruna ve ardından cildiyeye götürdük 2 side su çiçeği dedi çok anlam veremedik bize görede su çiçeği değildi sonrasında bebeğiminden kan tahlili alındı. Ateşte olmadı açıkçası çok şaşırdık bu arada küçük bebeklerde zonalı olan bir kimse dokunsa dahi su çiçeği olabiliyormuş sonra araştırdım ve gerçekten öyleymiş. Kuruntu yaparak farklı doktortanda görüş aldım çünkü başlangıç yeri be dağılımı su çiçeğine benzemiyordu evet su çiçeğine benziyor dedi. Geçmiş olsun.
Yeter A.

Yeter A.

28 Temmuz 2026 07:36
Bebegım 11 aylık .Bende sınek ısırıgı sandım basta yüzünde çıkmasına üzülüyorum kasıyor sürekli . Ne kadar sürede atlattınız acaba
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
28 Temmuz 2026 08:10
Yeter Akan
Bebegım 11 aylık .Bende sınek ısırıgı sandım basta yüzünde çıkmasına üzülüyorum kasıyor sürekli . Ne kadar sürede atlattınız acaba
Bize 2 tane krem verdi tüm vücuda sürdük ve 3 günde kuruttu çok şükür bizde yenileri çıkmadı ama doktor çıkabilirde demişti max 1 hafta 10 günde tamamen kurudu gitti
Yeter A.

Yeter A.

28 Temmuz 2026 21:08
Bızede krem yazdı fito, fusıdas, pensivir dıye. Size ne yazmıştı paylaşsanız onları kullanayım bu kremlerin etkisi yok bence ya
Yeter A.

Yeter A.

28 Temmuz 2026 21:09
Bide surup yazdı. Mı size
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
28 Temmuz 2026 21:15
Yeter Akan
Bide surup yazdı. Mı size
Şurup yazmadı ama zaditen damla verdi sabah 3 akşam 3 damla olarak verdik. Krem ise kalmosan losyon ve stafine h diye krem verdi. Kalmosanı sadece akşamları sürdük diğer kremi sabah akşam, 3 gün içerisinde kuruttu, ancak siz doktorunuza danışın 🌸
Yeter A.

Yeter A.

28 Temmuz 2026 21:25
Tamm cok tesekkür edrim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir